Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Στη Δοξολογία για τα Ονομαστήρια του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης Σητείας κ.κ. Κυρίλλου ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Στη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγ. Φωτεινής στην Ιεράπετρα για τα ονομαστήρια του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης Σητείας κ.κ. Κύριλλου συμμετείχε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης.

Στη Δοξολογία συμπροσευχήθηκαν ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου, Βιάννου κ.κ. Ανδρέας, παρουσία των Δημάρχων Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη, Σητείας Γιώργου Ζερβάκη, Περιφερειακών, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, Σωμάτων Ασφαλείας, κληρικών και λαού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Ανδρουλάκης, μετέφερε στον κ. Κύριλλο, τις θερμές ευχές του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, ενώ από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης Σητείας ευχαρίστησε για τις ευχές τους και για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στη Περιφέρεια, την Π.Ε. Λασιθίου, με την Ιερά Μητρόπολη.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΚΡΗΤΗ