Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Στην Κρήτη αύριο ο πρωθυπουργός για την Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Από αύριο Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Κρήτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η τετραήμερη επίσκεψή του στο νησί αφορά την ετήσια Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα διεξαχθεί στη Χερσόνησο.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδέψουν οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ και κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες που ανήκουν στην πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την ετήσια συνάντηση του ΕΛΚ.
ASKOMET 300×250

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πολιτικό γεγονός που φέτος διοργανώνεται στην Ελλάδα σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα μας λόγω και της κλιμακούμενης επιθετικής ρητορικής της Τουρκίας, όπως δήλωσε ο ευρωβουλευτής Μανόλης Κεφαλογιάννης.

Στη διάρκεια των εργασιών θα συζητηθούν όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν σήμερα τους Ευρωπαίους πολίτες όπως η κρίση στην ενέργεια, η αύξηση πανευρωπαϊκά του πληθωρισμού και του κόστους διαβίωσης που επηρεάζουν όλα τα νοικοκυριά.

Θα συζητηθούν, επίσης, η σταθερότητα της Ευρώπης και η ανάγκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ενισχύσει το ρόλο της στις νέες γεωπολιτικές συνθήκες σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία και να γίνει πιο αποτελεσματική δρώντας γρήγορα στη διαχείριση κρίσεων καθώς και οι προτεραιότητες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Τη συνάντηση και τις συζητήσεις του ΕΛΚ στην Κρήτη θα ανοίξουν με ομιλίες τους την Τρίτη ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ, ένας διαχρονικός φίλος της Ελλάδας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΚΡΗΤΗ