Connect with us

Κρήτη_Νιουζάκια

Στην γραμμή του Ηρακλείου το Νήσος Ρόδος

Η εν εξελίξει απορρόφηση της ΑΝΕΚ από την Group Attica δημιουργεί νέα δεδομένα στις γραμμές του δρομολογούνται στα πλοία της ακτοπλοΐας.

Το συνηθισμένο χειμερινό δίδυμο θα δούμε τους επόμενους μήνες στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη. Συγκεκριμένα σύμφωνα με απόφαση που έλαβε το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών το Νήσος Ρόδος φεύγει από την κύρια γραμμή του Βορείου Αιγαίου και θα πάει στην γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο ως τις 25 Φεβρουαρίου του 2024. Τα δρομολόγια του Νήσος Ρόδος στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη θα εκτελεί το Διαγόρας ως το τέλος του Μαρτίου του 2024. Το Διαγόρας τους φθινοπωρινούς μήνες κάλυψε τις ανάγκες της γραμμής Πειραιάς – Πάρος – Νάξος – Ιος – Θήρα. Το δεύτερο πλοίο που θα εξυπηρετεί την γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη είναι το Νήσος Σάμος.

 

Το Νήσος Ρόδος δύσκολα θα καταφέρει να αποσπάσει επιβάτες από το πλοία των Μινωικών Γραμμών, που καλύπτουν την γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο. Ωστόσο το πολύ μεγάλο γκαράζ του πλοίου είναι βέβαιο πως θα δώσει πολλές λύσεις στην μεταφορά οχημάτων και φορτηγών.

Η επικείμενη απορρόφηση της ΑΝΕΚ από την Group Attica δίνει την δυνατότητα στην τελευταία να αξιοποιηθεί πολύ πιο αποτελεσματικά ο στόλος των δύο εταιρειών.

Tonisi.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in Κρήτη_Νιουζάκια