Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Γιάννη Πλακιωτάκη από την Εκκλησία της Κρήτης

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης τιμήθηκε σήμερα από την Εκκλησία της Κρήτης με την ανώτατη τιμητική διάκριση, τον Σταυρό Αποστόλου Παύλου και Τίτου για την προσφορά του στο Λασίθι, την Εκκλησία και τη χώρα.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Τοπλού Σητείας, προεξάρχοντος του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ ΕΥΓΕΝΙΟΥ Β, του Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού και του Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλου.

Ο κ. Πλακιωτάκης, συγκινημένος, δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και θεωρώ ότι η στήριξη στο πολυσήμαντο έργο της εκκλησίας της Κρήτης αποτελεί αυτονόητο καθήκον για κάθε Κρητικό. Αυτό πράττω, αυτό έπραξα μέχρι σήμερα είτε ως απλός πολίτης είτε ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των συμπατριωτών μας είτε ως μέλος της κυβέρνησης, και αυτό φυσικά θα συνεχίσω να πράττω για την πατρίδα μας, για την εκκλησία της Κρήτης με την βοήθεια του Θεού και την προσευχή όλων σας. Σας ευχαριστώ θερμά για την ιδιαίτερη τιμή που μου κάνατε και θα ήθελα να γνωρίζετε ότι οι ευχές σας και οι ευλογίες σας είναι οδηγός σε όλη μου τη ζωή για όλα όσα κάνω ως άνθρωπος, ως Κρητικός, ως πολιτικός».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ