Connect with us

MEDIA

Σασμός: Νέα τραγούδια στα σκαριά – Ποιος είναι ο ερμηνευτής

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Σασμός» του Alpha θα πλημμυρίσει από ριζίτικα τραγούδια τα οποία θα «ντύσουν» αρκετές από τις σκηνές που θα δούμε στη συνέχεια.

Ήδη έχουν γραφτεί τα πρώτα τρία ριζίτικα τραγούδια σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους του Κρητικού λυράρη και τραγουδιστή Ηλία Παλιουδάκη.

Ο τελευταίος θα είναι και ο ερμηνευτής των τραγουδιών αυτών όπως και άλλων ακόμη που θα ακούσουμε στο δεύτερο αυτό κύκλο που ξεκινάει οσονούπω.

O Ηλίας Παλιουδάκης μιλά στο youfly.com

«Είναι τρία ξεχωριστά τραγούδια με βάση την παράδοση. Επιπλέον οι όμορφες μουσικές προσθήκες του Νίκου Τερζή δίνουν μια άλλη διάσταση στα ριζίτικα αυτά τραγούδια τα οποία επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες σκηνές της σειράς», λέει στο youfly.com o Ηλίας Παλιουδάκης και προσθέτει

«Τα τραγούδια έχουν γραφτεί για κάποιους από τους ήρωες και αναφέρονται επίσης σε κάποιες απώλειες και χωρισμούς που θα δούμε στο νέο κύκλο του Σασμού. Το ριζίτικο τραγούδι που αγαπιέται πολύ από τους Κρητικούς έχει τη δυνατότητα να αγκαλιάζει με μεγάλη μαεστρία σκηνές στενάχωρες που εκτυλίσσονται στη σειρά αλλά και ευχάριστες».

Τα νέα τραγούδια του Σασμού

Ο κ. Παλιουδάκης αναφερόμενος στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Στο πρώτο επεισόδιο θα ακουστεί ένα από τα ριζίτικα τραγούδια που μιλάει για το χάρο, τον χωρισμό και τη φιλία. Το τραγούδι αυτό θα ντύσει κάποιες πολύ σκληρές σκηνές που έρχονται. Γνωρίζοντας αρκετές σκηνές του δεύτερου κύκλου πιστεύω ότι ο Σασμός θα σημειώσει μεγαλύτερη επιτυχία τη σεζόν που αρχίζει σε λίγο. Έχω να πω μόνο ότι ο κύκλος του Σασμού θα είναι κυριολεκτικά συγκλονιστικός με απίστευτες ανατροπές».

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Σασμός» του Alpha θα πλημμυρίσει από ριζίτικα τραγούδια τα οποία θα «ντύσουν» αρκετές από τις σκηνές που θα δούμε στη συνέχεια.
Κλείνοντας τη συζήτηση μας ο Ηλίας Παλιουδάκης μόνο καλά έχει να πει για τη συνεργασία του με τους συντελεστές του Σασμού.

«Η εμπειρία μου είναι μοναδική» τονίζει ο κ. Παλιουδάκης και συμπληρώνει: «Η σειρά μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά έναν από τους μεγαλύτερους δημιουργούς – συνθέτες το Νίκο Τερζή και να συνεργαστώ μαζί του σε βάθος. Είχα τη τύχη επίσης να δουλέψω πλάι σε έναν σπουδαίο σκηνοθέτη όπως είναι ο Κώστας Κωστόπουλος. Μόνο καλές εντυπώσεις έχω επίσης και από τους ηθοποιούς της σειράς που είναι όλοι τους εξαιρετικοί χαρακτήρες».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in MEDIA