Connect with us

MEDIA

Σασμός: «Έκλαψε» το Twitter με τη σκηνή πατέρα και γιου

Μία από τις πιο συγκινητικές σκηνές της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» για τη φετινή σεζόν, παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο αποψινό επεισόδιο. Ο θάνατος του Καραπάνου, που θυσιάστηκε για τον γιο του θα μείνει αξέχαστος, στο κοινό. Την ίδια ώρα το νέο τραγούδι «Φίλος και Εχθρός», ήρθε να υπογραμμίσει συναισθηματικά την πολύ σημαντική για την εξέλιξη της σειράς σκηνή, για τη σχέση πατέρα και γιου.

Πιο συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο το σχέδιο του Καραπάνου να σκοτώσει τον Γεράσιμο μπήκε σε εφαρμογή. Τα τσιράκια του ετοιμάζονταν για την εκτέλεσή του, μέχρι που η Στέλλα αποφάσισε να πάρει μια πρωτοβουλία που τα αλλάζει όλα. Η Στέλλα ανακοινώνει στον Καραπάνο πως ο γιος του είναι ο Γεράσιμος Χριστογιάννης κι εκείνος αντιδρά αρνητικά.

Σασμός | Επεισόδιο 162 | Sneak Preview 1

Μόλις συνειδητοποιήσει ότι ο Γεράσιμος είναι όντως γιος του από ένα παιχνίδι που του είχε δώσει μικρός, σπεύδει να προλάβει το φονικό. Φτάνοντας στο σημείο, οι συνεργάτες του Καραπάνου δεν τον αντιλαμβάνονται με το κράνος που φοράει και αντί για τον Γεράσιμο, πυροβολούν το αφεντικό τους. Λίγα λεπτά αργότερα ο Γεράσιμος καταφτάνει με τη μηχανή και βρίσκει τον βιολογικό του πατέρα αιμόφυρτο στον δρόμο.

Ακολουθεί μια συγκλονιστική σκηνή μεταξύ πατέρα και γιου, με τους ηθοποιούς να χαρίζουν δυνατές ερμηνείες.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in MEDIA