Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρεσιτάλ… γλειψίματος από Άδωνι και Πλεύρη σε Κυριάκο!

Όταν είσαι ειδικός στο είδος και έχεις εντρυφήσει, ξέρεις πως το γλείψιμο και η κολακεία στο αφεντικό σου αποδίδει περισσότερο προς όφελός σου όταν όλοι οι άλλοι σιωπούν στις δύσκολες στιγμές του για να μην εκτεθούν…

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης, που είναι ειδικός σε αυτά, στάθηκε χθες αμέσως στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον εξύμνησε για τη δήλωσή του. Όπως και ο Θανάσης Πλεύρης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και ο υπουργός Υγείας μέσω αναρτήσεων τους στο Twitter και με αφορμή την υπόθεση της παρακολούθησης του τηλεφώνου του ευρωβουλευτή και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη ήταν οι μόνοι που έσπευσαν να στηρίξουν τον πρωθυπουργό μετά τη… σούπα δήλωσή του.

Αληθινός και ανθρώπινος

«Αληθινός και ανθρώπινος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους», έγραψε στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Η παρακολούθηση του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη ήταν νόμιμη μεν, λάθος δε. Το λάθος θα είναι η αφορμή για να βελτιώσουμε τους θεσμούς μας και όχι για να τσακωθούμε πλήττοντας το εθνικά χρήσιμο έργο της ΕΥΠ».

 

Ο δε Θανάσης Πλεύρης βρήκε πως ο πρωθυπουργός «με απόλυτη ειλικρίνεια στους πολίτες ξεκαθάρισε ότι η επισύνδεση ήταν νόμιμη, αλλά λάθος που δεν έπρεπε να γίνει» και τόνισε: «Προανήγγειλε τη θεσμική θωράκιση με άμεσες παρεμβάσεις για να μπορέσει η ΕΥΠ να επιτελεί το εθνικό της έργο». Ε… κάτι έπρεπε να πουν κι αυτοί!

 

newsbreak.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΠΟΛΙΤΙΚΗ