Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 38χρονος Ρεθυμνιώτης, ο οποίος είναι και ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση της επίθεσης κατά της οικογένειας των Γερμανών στο Πέραμα Μυλοποτάμου.

Ύστερα από μία απολογία, που κράτησε πάνω από 3,5 ώρες ο 38χρονος κτηνοτρόφος θα οδηγηθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κρήτη 1 στην Αγιά Χανίων.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης, Διονύση Βέρα, Νίκο Κοτζαμπασάκη και Γιώργο Παγώνη “η απόφαση κρίνεται εντελώς αδικαιολόγητη και άδικη, καθώς στηρίχθηκε σε μία εντός εισαγωγικών κατασκευασμένη κατηγορία”.

Ο κ Γιώργος Παγώνης τόνισε ότι έγινε πραγματογνωμοσύνη στο όχημα των Γερμανών, η οποία κατέδειξε, ότι η καμπίνα των επιβατών δεν έχει υποστεί αλλοίωση, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση ο πρωταγωνιστής αυτής της υπόθεση.

Ο κ Βέρας είπε ότι πρώτη φορά αντιμετωπίζει αντιμετωπίζεται κατά αυτό τον τρόπο δηλαδή “να μιλάει και να μην ακούγεται καθόλου από ανακριτή και εισαγγελέα”. Τόνισε δε ότι ο κρατούμενος πλέον 38χρονος κτηνοτρόφος “έχει πέντε ανήλικα παιδιά η δε γυναίκα του πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ έχει να στηρίξει και την οικογένειά του του χειρουργημένου αδελφού του, ο οποίος επίσης έχει τρία ανήλικα παιδιά.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΡΗΤΗ