Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προφυλακίστηκε ο 66χρονος λυράρης

Προσωρινά κρατούμενος ο λυράρης από την Κρήτη μετά την απολογία του. Δηλώνει αθώος και θύμα πλεκτάνης. Τι λέει ο δικηγόρος του, Διονύσης Βέρρας.
Υπενθυμίζουμε πως ενώπιον του ανακριτή στα δικαστήρια Ηρακλείου οδηγήθηκε ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα ανήλικο αγόρι από το 2020 μέχρι και πριν από λίγο καιρό. Ο δράστης που φέρεται με απειλές να υποχρέωνε το αγόρι να έρχεται σε σεξουαλική επαφή μαζί του, δηλώνει αθώος.

Επίσης αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι δεν έβγαζε γυμνές φωτογραφίες του παιδιού, ούτε τις ανέβαζε σε πλατφόρμες γνωριμιών προκειμένου να προσελκύει πελάτες.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, έχουν αναρτηθεί πανώ διαμαρτυρίας από μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου, τα οποία έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο. Μοιράζοντας φυλλάδια, δηλώνουν την αντίδρασή τους στην υπόθεση που συντράραξε την τοπική κοινωνία την περασμένη εβδομάδα.

Τρία τουλάχιστον άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας γιατρός, φέρεται να έχουν έρθει σε επαφή με τον ανήλικο, ενώ αναζητούνται δύο ακόμα άτομα που όπως καταγγέλει το παιδί, ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Διονύσης Βέρρας επισήμανε ότι έχει υποβάλλει αίτημα στην ανακρίτρια για την λήψη κατάθεσης από το θύμα με οπτικοακουστικό νόμο επικαλούμενος και τον σχετικό νόμο. Και πρόσθεσε ότι σε ένα από τα σημειώματα που αντάλλαξε το αγόρι με την μητέρα του, πριν γίνει η καταγγελία στις αστυνομικές αρχές υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα όσα περιέγραψε προανακριτικά.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ