Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Πειθαρχικός έλεγχος σε δικηγόρους για τις «τηλεδίκες» στις υποθέσεις Πισπιρίγκου, Καρολάιν, Λιγνάδη και Φιλιππίδη

Στο επίκεντρο πειθαρχικής διαδικασίας βρίσκονται δικηγόροι που φέρονται να πρωταγωνιστούν σε «τηλεδίκες» με αφορμή υποθέσεις που εκκρεμούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ζήσης Κωνσταντίνου έκανε αυτεπάγγελτη παρέμβαση για το θέμα ασκώντας πειθαρχική δίωξη κατά παντός υπευθύνου δικηγόρου για παραβάσεις του κώδικα δικηγόρων σχετικά με συμμετοχή σε δημόσιες τηλεοπτικές συζητήσεις για εκκρεμείς υποθέσεις. Η δίωξη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι προσωποποιημένη αλλά ο αρμόδιος εισηγητής θα κληθεί να εξατομικεύσει τις κατηγορίες, ερευνώντας την παρουσία περισσότερων από 20 δικηγόρων.

Στο επίκεντρο του πειθαρχικού ελέγχου φέρονται να βρίσκονται, μεταξύ άλλων, υποθέσεις όπως της Ρούλας Πισπιρίγκου, της Καρολάιν Κράους στα Γλυκά Νερά, αλλά και των ηθοποιών Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρου Φιλιππίδη.

Στο πλαίσιο της έρευνα ζητούνται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς αντίγραφα εκπομπών των τελευταίων 2 ετών προκειμένου να διαπιστωθεί η συμμετοχή δικηγόρων σε «τηλεπαράθυρα» για τις επίμαχες υποθέσεις.

Πηγή: newsbeast.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΛΛΑΔΑ