Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήραν DNA από τον Κλέιμαν

Σε είκοσι μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση, για τον βιασμό της 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας απο τον Ισραηλινό τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν, καθώς οι έμπειροι ιατροδικαστές θέλουν εκτός απο την εξέταση της κοπέλας και τα αποτελέσματα του DNA.

Έτσι χθες νωρίς το πρωί, το κοριτσάκι, συνοδευόμενο απο δικηγόρο που διόρισε η πρεσβεία του Βελγίου, μετέβη στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών όπου εξετάστηκε και ελήφθησαν και δείγματα DNA ενώ λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι πάρθηκε δείγμα και απο τα νύχια του 33χρονου κατηγορούμενου για βιασμό έτσι ώστε να εξεταστούν και να προχωρήσουν τα εργαστήρια στην ταυτοποίηση.

Στη συνέχεια, οι ιατροδικαστές θα λάβουν τα αποτελέσματα και θα τα συγκρίνουν με τα ευρήματα απο την εξέταση στο κοριτσάκι προκειμένου να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το τι πραγματικά συνέβη στο σώμα της 17χρονης.

Βέβαια, όπως λένε «πηγές» στο protothema.gr, οι ειδικοί αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να μην βρεθεί γενετικό υλικό, στα νύχια του κατηγορούμενου καθώς η δειγματοληψία έγινε αρκετες ώρες αργότερα απο το καταγγελόμενο συμβάν και αν έχει πλύνει αρκετές φορές τα χέρια του ή τα έχει καθαρίσει με κάποιο αντισηπτικό ίσως, λένε, να μην έχουν αποτέλεσμα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, οτι το κοριτσάκι, αν και σε δέκα ημέρες συμπληρώνει τα 18 -όπως προκύπτει και από την ταυτότητά της-, «πηγές» λένε πως φαίνεται αρκετά μικρότερη. Η σύζυγος του Κλέιμαν, η οποια βρισκόταν με τα δυο της παιδιά στο Ισραήλ και ειχε αφήσει στην Ελλάδα το μικρότερο για να το προσέχει ο τερματοφύλακας και τελικά, ο 33χρονος προσέλαβε baby sitter για να βγει να διασκεδάσει, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, έρχεται αυριο στην Αθήνα προκειμένου να πάρει το παιδί και να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Συγκλονίζει η κατάθεση της ανήλικης για τον βιασμό

Η ανήλικη από το Βέλγιο, στην κατάθεσή της που έφερε νωρίτερα στη δημοσιότητα το protothema.gr περιγράφει με λεπτομέρειες τον βιασμό που κατήγγειλε από τον τερματοφύλακα του Βόλου.

Η ανήλικη περιγράφει τι συνέβη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης στο μπαρ στο Κολωνάκι όπου βρισκόταν μαζί με συμμαθητές της από το Βέλγιο. Όπως υποστηρίζει, αρχικά ο Κλέιμαν της άγγιξε τα οπίσθια πάνω από τη φούστα «πράγμα το οποίο δεν ήθελα».

Στη συνέχεια της κατάθεσής της η 17χρονη εξήγησε τι συνέβη τη δεύτερη φορά που επέστρεψε στον VIP χώρο όπου βρισκόταν ο κρατούμενος στη ΓΑΔΑ, Κλέιμαν, ο οποίος από την πλευρά του αρνείται ό,τι καταγγέλλει η μαθήτρια.

Σύμφωνα με την κοπέλα ο Μπόρις Κλέιμαν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη καθώς, όπως λέει, του το είχε πει πριν ο τερματοφύλακας του Βόλου να προχωρήσει στον βιασμό.

Η κατάθεση της 17χρονης

«Βρίσκομαι στην Ελλάδα εκδρομή με όλο το σχολείο μου από το Βέλγιο. Ήρθα την 1η Απριλίου και έχουμε προγραμματισμένη αναχώρηση στις 12 Απριλίου.

Την 11η Απριλίου και περί τη 1 τη νύχτα πήγαμε περίπου 15 άτομα από το σχολείο στο κατάστημα επί της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι. Περί τις 2 τα ξημερώματα ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στα VIP του καταστήματος μας προσκάλεσε εμένα και άλλα τέσσερα άτομα στο VIP τμήμα. Εκεί άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια.

Στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP. Μετά από πέντε λεπτά επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο, VIP, ξαναγύρισα.

Μετά από κάποια ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς πόση, με πλησίασε ξανά το ανωτέρω άτομο, το οποίο ξεκίνησε να μου μιλάει, πλην όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου, παραμέρισε το εσώρουχό μου με τα δάχτυλά του, και… (σ.σ. περιγράφει την στιγμή της σεξουαλικής κακοποίησης).

Εγώ μετά από αυτό ζήτησα βοήθεια και ένας φίλος μου που δεν ήταν στον χώρο VIP ήρθε και με πήρε από εκεί. Μετά από αυτό επειδή δεν αισθανόμουν καθόλου καλά, ενημέρωσα την παρέα μου τι συνέβη και αποχώρησα από το κατάστημα με μια φίλη μου.

Στις 6 το πρωί και ενώ βρισκόμουν ήδη στο ξενοδοχείο, μας κάλεσε ένα άτομο από την παρέα μας, οτί βρισκόταν στο ΑΤ καθώς υπήρξε επεισόδιο έξω από το κατάστημα. Προσήλθαμε από κοινού στο τμήμα όπου βρισκόταν και το άτομο το οποίο ενήργησε εις βάρος μου, το οποίο ανανγωρίζω ανεπιφύλακτα ως τον δράστη του εις βάρος μου βιασμού. Όπως μου γνωρίζεται ονομάζεται Κλέιμαν Μπόρις, κάτοικος Βόλου. Επιθυμώ να εξεταστώ από ιατροδικαστή και την ποινική του δίωξη. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω».

Στα κρατητήρια ο Κλέιμαν

Εν τω μεταξύ, αντιμέτωπος με δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, προσπαθεί τις τελευταίες ωρες με την βοήθεια του δικηγόρου του, Παναγιώτη Παπαδόπουλου να αποκρούσει τις κατηγορίες για βιασμό και να χτίσει την υπερασπιστική του γραμμή, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η ανήλικη μαθήτρια από το Βέλγιο.

Ο Μπόρις Κλέιμαν κρατήθηκε χθες το βράδυ στη ΓΑΔΑ και σήμερα, μετά τις 12 το μεσημέρι, θα πάρει στα χέρια του τη δικογραφία και το κατηγορητήριο προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Η είδηση της σύλληψης του έχει γίνει πρώτο θέμα από χθες και σε όλα τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης καθώς ο Κλέιμαν είναι μέλος της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Ισραήλ.

«Έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του» λέει στο protothema.gr πρόσωπο από το περιβάλλον του 32χρονου ποδοσφαιριστή καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί την τροπή που πήραν τα πράγματα μετά το περιστατικό στο μπαρ Clawn Dogs στο Κολωνάκι. Σημειώνεται ότι στην κατοχή του Κλέιμαν του βρέθηκε και μικροποσότητα κοκαϊνης.

protothema.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ