Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο κόσμος του ΟΦΗ έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν!

Μικροί και μεγάλοι «αγκάλιασαν» την εκδήλωση με τη παρουσίαση της πρώτης εμφάνισης του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» δίνοντας το σύνθημα για τη νέα σεζόν!

Περίπου 2.000 κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου, παρακολουθώντας από κοντά την όμορφη εκδήλωση, δίνοντας δυναμικό παρών, φωνάζοντας παράλληλα συνθήματα και αποθεώνοντας παίκτες, τον Μιχάλη Μπούση και τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο κόσμος του ΟΦΗ από την αρχή της σεζόν, βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, με τα εισιτήρια διαρκείας να έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα περσινά, με τη φετινή χρονιά να αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, με τον ΟΦΗ να έχει δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα.

Το κλίμα τόσο εντός όσο και.. εκτός ομάδας είναι εξαιρετικό, το Ηράκλειο και ο κόσμος του Όμιλου είναι μια γροθιά, με τους φίλους του ΟΦΗ σήμερα να στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα, πως θα βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό του, όπως διαχρονικά έχει αποδείξει.

Στις 20 Αυγούστου ο ΟΦΗ έχει πρεμιέρα πρωταθλήματος με τον Άρη, με τον κόσμο σήμερα, γεμίζοντας ένα μεγάλο μέρος του γηπέδου, να στέλνει μήνυμα sold out για την αναμέτρηση, με άπαντες να ανυπομονούν για την έναρξη της σεζόν και για ένα κατάμεστο «Γεντί Κουλέ» σε κάθε παιχνίδι.

πηγή: grandsport.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Στο Ηράκλειο το πλοιο Αριάδνη

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αναχώρησε το Power Jet, από το λιμάνι του Ηρακλείου

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ