Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1 : Ζωντανά στο Kretenews.gr

Λήξη του αγώνα, Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1.

88′ Σουτ του Μπιέλ, η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Βούρου και κατέληξε κόρνερ.
Το γκολ ελέγχεται από το VAR και μέτρησε κανονικά, αφού δεν υπήρχε οφσάιντ.

76′ Γκοολ για τον Ολυμπιακό!

49′ Ο Ροντινέι πήρε από τον Διαμαντή το πρώτο κόρνερ του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρον.

48′ Ο Μανδάς απέκρουσε σουτ του Γκάρι από πλάγια θέση.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο «Καραϊσκάκης»

Πολύ ωραίο και αμφίρροπο το ματς στο πρώτο μέρος. Ο Ολυμπιακός μπήκε καλά, αλλά δεν είχε την ουσία και ο πολύ σοβαρός σε ένα ακόμη ματς ΟΦΗ βρήκε το γκολ στο 19’ στην πρώτη του καλή στιγμή, με τον Ντίκο να βρίσκει δίχτυα, εκμεταλλευόμενος το γλίστρημα του Ρέτσου μέσα στη μικρή περιοχή. Ο Ολυμπιακός αφού «βραχυκύκλωσε» για ένα εύλογο διάστημα μετά το 0-1, ανέβασε στροφές και ισοφάρισε στο 40’ με τον Μπακαμπού να αξιοποιεί ωραίο χτύπημα φάουλ του Χάμες. Έψαξε και 2ο γκολ στο φινάλε η ομάδα του Μίτσελ.
43′ Κίτρινη κάρτα στον Λάρσον για σκληρό μαρκάρισμα στον Χάμες.
Ο Μπακαμπού έδωσε τη λύση στον Ολυμπιακό, σκοράροντας το 9ο γκολ του στη φετινή σεζόν.
Μετράει το γκολ, Ολυμπιακός-ΟΦΗ 1-1.
Η φάση ελέγχεται από το VAR.

40′ Γκοολ για τον Ολυμπιακό!

Μετά από εκτέλεση φάουλ του Χάμες, ο Μπακαμπού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, ισοφαρίζοντας σε 1-1!

23′ Μετά από κακή πάσα του Μανδά, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βγάλει τελική.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους φίλους του ΟΦΗ που βρίσκονται στο «Καραϊσκάκης», με τον Ντίκο να πηγαίνει προς το μέρος τους μετά το γκολ που σκόραρε!

Ξεδιπλώθηκε ωραία ο ΟΦΗ, με τον Τοράρισον να κάνει καλό γύρισμα από τα αριστερά και τον Τζου να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός πληρώνει το γεγονός ότι ο Ρέτσος γλίστρησε στην καρδιά της άμυνας και ο παίκτης των φιλοξενούμενων εκτέλεσε ανενόχλητος.

19′ Γκοολ για τον ΟΦΗ!

Μετά από αντεπίθεση των Κρητικών, ο Ντίκο μπήκε στην περιοχή και σούταρε στο δοκάρι και στα δίχτυα του Πασχαλάκη, για το 0-1!

8′ Ο Μπακαμπού αστοχεί με άσχημο πλασέ σε τετ-α-τετ με τον Μανδά, αργότερα υποδείχθηκε και σε θέση οφσάιντ.

Καλησπέρα και από εμένα. Καλός ο ρυθμός του αγώνα στο ξεκίνημα. Ο Ολυμπιακός έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπαθεί να παίξει αρκετά από τα «φτερά» στην εκκίνηση του αγώνα, ίσως και λόγω του σχηματισμού του ΟΦΗ (3-5-2), αλλά του λείπουν τα καλά τελειώματα στα πρώτα δέκα λεπτά. Οι Κρητικοί, οι οποίο βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι συμπαγής και αρκετά καλά τακτοποιημένοι στο γήπεδο.

Έναρξη του αγώνα!

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους Μεϊντάνα, Καραγκιζόπουλο. VAR ο Γκορτσίλας και AVAR ο Νικολαΐδης.
Αναπληρωματικοί ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Γκρόμινγκ, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Μοσκέρα, Μπαλογιάννης, Μπιφουμά, Μπάκιτς by

Αναπληρωματικοί Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ραμόν, Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Μασούρας, Βαλμπουενά, Σαμασέκου, Σισέ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ, 4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Χουάνγκ – Γκάρι, Χάμες, Μπιέλ – Μπακαμπού

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας, 3-5-2): Μανδάς – Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής – Λάρσον, Περέα, Ντιουσέ, Τοράρισον, Τοράλ – Τζου, Ντίκο

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι, Βαλμπουενά.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Τοράλ, Περέα, Μπάκιτς, Τζου, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Τσιλιανίδης, Μοσκέρα, Μπιφουμά.

Περιγράφει ο Ανδρέας Παναγιωτάκης

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ