Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ενδεκάδες από το Μακάμπι – Ολυμπιακός (pic)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι στο Ισραήλ στο πρώτο παιχνίδι για την δεύτερη προκριματική φάση του Champions League.

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων. Ο Μαρτίνς παρατάσσει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Ο Βατσλίκ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Σισέ και Μανωλά μπροστά του και τους Ρέαμπτσουκ και Βρσάλικο στα αμυντικά άκρα. Ο Κανέ με τον Εμβιλά θα συνθέσουν δίδυμο στο κέντρο, ενώ ο Αγκιμπού Καμαρά βρίσκεται επίσης στον άξονα.

ADVERTISING

Ο Ζινκερνάγκελ με τον Μασούρα θα κινούνται στα άκρα, ενώ ο Τικίνιο προτιμήθηκε στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Αραμπί, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο.

Δείτε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ζινκερνάγκελ, Τικίνιο.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Παπαδούδης, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Αραμπί, Παπασταθόπουλος, Καρβάλιο, Άβιλα, Βαλμπουενά, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ραντζέλοβιτς.

ADVERTISING

Η ενδεκάδα της Μακάμπι: Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κόμουντ, Μοχάμεντ, Τσέρικ, Λαβί, Ατζίλι, Ντάβιντ, Χαρίζα

Στον πάγκο: Φουκς, Μισπάτι, Πιερό, Τσιμπότα, Μεναχέμ, Ρουκαβίτσια, Αράντ, Αμπού Φανί, Λεβί, Ελιγιάχου, Ζέρσον.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ