Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Ξεκινάει την Παρασκευή (27/5) το Παγκρήτιο Φόρουμ στην Αθήνα

Στην τελική ευθεία μπαίνει το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαΐου 2022.

Παραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων από την Κρήτη θα βρεθούν για δύο ημέρες στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ) προκειμένου να συναντηθούν με εκπροσώπους ξενοδοχείων, super market, delicatessen, εστιατορίων και δικτύων διανομή της χώρας και να προχωρήσουν σε απευθείας επιχειρηματικές συμφωνίες.

Απώτερος στόχος της πρωτοβουλίας των τεσσάρων Επιμελητηρίων της Κρήτης που πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού είναι η διασύνδεση της Κρητικής Διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό.

Το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ θα περιλαμβάνει προκαθορισμένες ΔΩΡΕΑΝ συναντήσεις (Β2Β) μεταξύ των δύο πλευρών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, καθώς και παράλληλες δράσεις για γνωριμία με τα κρητικά προϊόντα.

Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πραγματοποιείται για πρώτη φορά εκτός Κρήτης, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ), της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Κρήτης.

«Επενδύουμε και στηρίζουμε την ανάπτυξη και διάδοση δράσεων στην κοινωνία με στόχο την διαμόρφωση μιας κουλτούρας υγιεινού τρόπου ζωής, ανάδειξης της υψηλής ποιότητας και αξίας της κρητικής διατροφής και βελτίωσης των διατροφικών συνηθειών, διασυνδέοντάς τις με τον αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό», αναφέρει ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης και επισημαίνει ότι «η υλοποίηση του Φόρουμ θα αποτελέσει οδηγό για την πραγματοποίηση και άλλων δράσεων προώθησης προϊόντων από όλα τα μέρη της χώρας.»

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HSC Power Jet - MyFavoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Ηράκλειο – Κυκλάδες με το Power Jet

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΚΡΗΤΗ