Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Μ. Μποκέας: «Μαλεβίζι, ώρα για ποδήλατο!»

317.000€ χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ για δίκτυο ηλεκτρικών ποδηλάτων στο Μαλεβίζι!

 

«Μαλεβίζι ώρα για ποδήλατο! Η μικροκινητικότητα είναι εδώ και μαζί πρωτοπορούμε ξανά! Πετύχαμε  νέα χρηματοδότηση 317.900 €  από το ΕΣΠΑ (ΥΜΕΠΕΡΑΑ) για το σχεδιασμό μας να αναπτύξουμε ένα δίκτυο κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων με τις αντίστοιχες θέσεις κλειδώματος και φόρτισης.  Οι εποχές αλλάζουν, οι ανάγκες μας αλλάζουν. Το Μαλεβίζι που έχει ήδη μπει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης τρέχει για το μέλλον του, σήμερα! Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου σήμερα – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος αύριο και στο Μαλεβίζι προχωράμε μπροστά. Κάνουμε το μήνυμα για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος, πράξη. Συνεχίζουμε»!

Τα παραπάνω ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, μετά τη νέα χρηματοδότηση ύψους 317.900 € που πέτυχε το Μαλεβίζι από το ΕΣΠΑ – Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» για την πρότασή του με τίτλο «Ενίσχυση της Μικροκινητικότητας στο Δήμο Μαλεβιζίου».

Έτσι, η ανάπτυξη ενός κοινόχρηστου δικτύου ηλεκτρικών και περιβαλλοντικά φιλικών ποδηλάτων στο Μαλεβίζι παίρνει σύντομα σάρκα και οστά, σε συνδυασμό τόσο με τα Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) που εκπόνησε ο Δήμος όσο και με το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ Δ.Ε. Γαζίου) που ολοκληρώνεται το προσεχές διάστημα.

Μικροκινητικότητα: Τι προβλέπει η νέα πρόταση του Δήμου Μαλεβιζίου στο ΕΣΠΑ

  • Προμήθεια κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδήλατων, κατάλληλης σχεδίασης για κοινόχρηστα συστήματα χρήσης.
  • Δημιουργία δικτύου κοινόχρηστων θέσεων κλειδώματος & φόρτισης ποδηλάτου, με δυνατότητα αυτόματης φόρτισης του ποδηλάτου όσο είναι κλειδωμένο.
  • Ολοκληρωμένη πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης συσκευών πεδίου (φορτιστών ηλεκτρικών ποδηλάτων και σταθμών μίσθωσης ποδηλάτων)
  • Ολοκληρωμένες εφαρμογές χρήσης και πληροφόρησης πολιτών (web και mobile εφαρμογές) για τις υπηρεσίες Μικροκινητικότητας.
  • Ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης υπηρεσιών και δεδομένων Μικροκινητικότητας με τον κατάλληλο software και hardware εξοπλισμό.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΚΡΗΤΗ