Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με μαχαίρι τύπου καραμπίτ το μοιραίο χτύπημα στον 29χρονο Μιχάλη από τους χούλιγκανς

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έτυχε το βράδυ της Δευτέρας να βρίσκεται στο σημείο που «χτύπησαν» οι χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με την περίπτωσή του να φέρνει στη μνήμη την τραγωδία με τον Άλκη Καμπανό πριν από περίπου 1,5 χρόνο.

Και αυτό διότι ο άτυχος 29χρονος μαχαιρώθηκε, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ΣΚΑΪ, με μαχαίρι τύπου καραμπίτ στη βραχιόνιο αρτηρία και αυτό ήταν το μοιραίο χτύπημα. Ίδιες πηγές ανέφεραν πως ο Μιχάλης κατάφερε να διασχίσει μια απόσταση 100 μέτρων και στη συνέχεια σωριάστηκε στο έδαφος και κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», χωρίς να διαπιστώνεται ότι έφερε εμφανείς κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αμέσως οι γιατροί που τον υποδέχθηκαν του έκαναν ΚΑΡΠΑ και έδωσαν τιτάνια μάχη προκειμένου να τον επαναφέρουν. Κατά πληροφορίες, ο 29χρονος επανήλθε για λίγο, ωστόσο κάποια λεπτά μετά έχασε τη μάχη.

Γονείς Άλκη Καμπανού: Θα επικοινωνήσουμε με την οικογένεια του Μιχάλη – Νιώθουμε τον πόνο τους

Συγκλονισμενοι είναι οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανου, από την δολοφονία του 29χρονου που έπεσε νεκρός έπειτα από μαχαιριές στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η μητέρα του 19χρονου φοιτητή, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022 στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, από τους 12 χούλιγκανς του ΠΑΟΚ, εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη αλλά και τον αποτροπιασμό της για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη και έκανε λόγο για παράλογη βία.

“Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Νιώθουμε βαθιά θλίψη, οδύνη και αποτροπιασμό για αυτό που έγινε. Μετά τον Άλκη, πολύ απλά πήγαμε και στον Μιχάλη. Μια παράλογη βία που, δυστυχώς, ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδος και πάει να γίνει πανευρωπαϊκό, ίσως και παγκόσμιο φαινόμενο”, αναφέρει η Μελίνα Κακουλίδου.

“Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια. Τις επόμενες ημέρες θα έρθουμε σε επικοινωνία με την οικογένεια του Μιχάλη. Εμείς περάσαμε έναν Γολγοθά. Το μόνο που έχω να πω στην οικογένεια είναι κουράγιο και δύναμη. Είναι ακόμη στην αρχή, έχουν μεγάλο αγώνα και ο δικαστικός αγώνας είναι ακόμη πιο σκληρός και ψυχοφθορος”, σημείωσε.

«Θεωρούσα ότι ο Άλκης θα ήταν το τελευταίο θύμα»

Ο πατέρας του 19χρονου Άλκη, Αριστείδης Καμπανός, ανέφερε ότι ενημερώθηκε για το συμβάν από τα κοινωνικά δίκτυα. “Δυστυχώς είχαμε επεισόδια και δολοφονία ενός παιδιού. Θεωρούσα ότι ο Άλκης θα είναι το τελευταίο θύμα, όμως δυστυχώς έχουμε και νέο θύμα. Εκφράζω τη θλίψη και την οδύνη στην οικογένεια του Μιχάλη. Είμαι συγκλονισμενος για το γεγονός”, τόνισε.

“Ξύπνησαν οι μνήμες του Άλκη και ο τρόπος είναι κάπως παρόμοιος. Όπως έγινε και με τον Άλκη, έγινε και με τον Μιχάλη. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δε βάζουν μυαλό. Δε ξέρω τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε να εξαλειφθουν τέτοια φαινόμενα. Πρέπει να γίνουν αυστηρότεροι οι νόμοι και να εφαρμοστούν για όλους και προς κάθε κατεύθυνση. Θα πρέπει όλοι μαζί να σκύψουμε σε αυτό το πρόβλημα”, ανέφερε.

“Ξεκινά ένας Γολγοθάς για τους γονείς του Μιχάλη και τα λόγια θλίψης που εκφράζουμε όλοι μας είναι φτωχά. Καταλαβαίνουμε τον πόνο που βιώνουν, τον βιωσαμε και εμείς και συνεχίζουμε να τον βιώνουμε. Δυστυχώς θα περάσουν τον Γολγοθά που περάσαμε και ευχόμουν να είμαι ο τελευταίος αλλά δυστυχώς δεν ήμουν ο τελευταίος. Μήπως φταίω και εγώ που κάτι δεν έκανα και δεν έδωσα το σωστό μήνυμα ορός κάθε κατεύθυνση; Πρέπει να σκύψουμε όλοι και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Τι λάθος έγινε ακόμη και με τον Άλκη. Τι δεν βελτιωσαμε σαν πολιτεία, σαν κράτος, σαν άνθρωποι και σαν κοινωνία. Γιατί για να γίνει ένα έγκλημα, το προετοιμάζει η κοινωνία και οι δολοφόνοι το εκτελούν. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι σα κοινωνία έτσι ώστε ο Άλκης να αποτελέσει το τελευταίο θύμα”, σημείωσε ο Αριστείδης Καμπανός.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου, ξέσπασε στη συνέχεια λέγοντας πως: «Δυστυχώς έχουμε μετατρέψει τα γήπεδα σε ρωμαϊκες αρένες. Όχι πια βία για το ποδόσφαιρο, είναι ανόητος ο λόγος, να σκοτώνονται νεαρά άτομα στον βωμό της ηλιθιότητας. Όπως δε μπορούσα να καταλάβω για ποιον λόγο σκοτώθηκε ο Άλκης, έτσι δε μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο λόγος που σκοτώθηκε ο Μιχάλης». ΠηγήPROTOTHEMA.GR

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ