Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλος ΟΦΗ στην Τούμπα πήρε τον βαθμό και μπορούσε τη νίκη

Ένας εντυπωσιακός ΟΦΗ που ήταν εξαιρετικός έμεινε όρθιος στην Τούμπα παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ θα μπορούσε να πάρει και το… τρίποντο, μένοντας στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι και έδωσε στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να πιέσει την εστία του Μανδά, ωστόσο εκτός από το δοκάρι του Ολιβέιρα που σταμάτησε στο δοκάρι και ακυρώθηκε η φάση για οφσάιντ δεν ένιωσε άλλη απειλή.

Μετά το τέταρτο ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να χάσει την πρώτη του ευκαιρία με τον Ντίκο, όμως το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, όμως δεν έκανε κάτι σημαντικό στην εστία του Μανδά. Η μοναδική φάση που δέχτηκε ο ΟΦΗ ήρθε από λάθος του Βούρου, με τον Κωνσταντέλια να πλασάρει και τον Μανδά να διώχνει.

Η μεγαλύτερη φάση στο πρώτο μέρος άνηκε στον ΟΦΗ, όταν ο Τοράλ βρήκε τον Ντίκο, αυτός προσποιήθηκε, σούταρε, αναγκάζοντας τον Κοτάρσκι να κάνει την επέμβαση του αγώνα.

Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο σκορ (0-0), αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε όπως ακριβώς άφησε το πρώτο, αφήνοντας την κατοχή της μπάλας στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Μανδά.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει γκολ στο 65ο λεπτό με την κεφαλιά του Αουγκούστο, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ του Σάστρε που έβγαλε την σέντρα. Οι γηπεδούχοι όπως ήταν φυσιολογικό ανέβασαν την πίεση τους και στο 75′ έχασαν μια ακόμα ευκαιρία με τον Ολιβέιρα να σουτάρει από τα όρια της περιοχής, όμως ο Μανδάς έδιωξε εντυπωσιακά.

Ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία του στο 80′ για τον 0-1, όμως την παράλληλη σέντρα του Ντίκο δεν την πρόλαβε ο Νέιρα με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει από την εστία του Κοτάρσκι.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να κάνει το 0-1 στο 92′ όταν στην κόντρα επίθεση ο Ντίκο έβγαλε μόνο του τον Νέιρα και αυτός σημάδεψε το δοκάρι του ΠΑΟΚ.

Το σκορ δεν άλλαξε και ο ΟΦΗ κατάφερε να μείνει όρθιος στην Τούμπα παίρνοντας τον βαθμό ενώ θα μπορούσα να πάρει και το… τρίποντο.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ