Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυση και αγωγή κατά γνωστού manager που “έφαγε” από τραγουδιστή 3.700 ευρώ

Μanager «αρπακτικό» έφαγε από νεαρό τραγουδιστή το ποσό των 3.700 ευρώ υποσχόμενος δουλειές και φωτογραφίσεις.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του FREE ANGEL 89.8: O  manager κατάφερε να εξαπατήσει τον τραγουδιστή Γιώργο Αθανασόπουλο αποσπώντας του μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο νεαρός καλλιτέχνης κινείται πλέον νομικά κατά του Σ.Ε ζητώντας τα χρήματά του πίσω.

Μάλιστα ο φερόμενος ατζέντης δεν δίστασε να τον απειλήσει όταν ο τραγουδιστής τον ειδοποίησε ότι θα πάει στην αστυνομία.

Μιλώντας στην στην ραδιοφωνική εκπομπή “Τα αγαπημένα μου πλοία” με την Αγγελική Σαρικ Μικιό.

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος εξηγεί πώς γνωρίστηκε με τον Σ.Ε και τον «Γολγοθά» που βίωσε:  «Μέσω του facebook περίπου δύο μήνες πριν, με προσέγγισε ο Σ.Ε πλησιάζοντας με και προτείνοντας μου συνεργασία για να κάνω φωτογραφίσεις για μαγαζιά με ένδυση και υπόδηση. Συμφώνησα σε αυτό καθώς τα χρήματα που μου πρότεινε για τις φωτογραφίσεις ήταν καλά. Την επόμενη μέρα άρχισε να μου ζητάει χρήματα για να μπω πιο γρήγορα στα ραντεβού με λίστες για τις φωτογραφίσεις όπως μου έλεγε. Την πρώτη ημέρα συνολικά του κατέθεσα 1.500 ευρώ σε ποσά των 150 με 200 ευρώ που μου ζητούσε λέγοντάς μου ότι θα μου τα επιστρέψει σε δέκα λεπτά κάτι που δεν έγινε ποτέ.» και συνεχίζει περιγράφοντας πώς ο επίδοξος φερόμενος απατεώνας κατάφερε να του αποσπάσει 3.700 ευρώ:

«Την επόμενη ημέρα μου ζήτησε τους κωδικούς του e-banking για να ελέγχει τους λογαριασμούς μου και μέσα στην αφέλειά μου τους έδωσα. Εκεί δεν αντιλήφθηκα ότι μου απέσπασε κάποιο ποσό αλλά παρακολουθούσε τις κινήσεις μου. Του ζήτησα να μου επιστρέψει τα 1.500 ευρώ που του έδωσα και δεν το έκανε, τότε νευρίασα και έκλεισα το e-banking μου.

Μετά από δέκα λεπτά με πήρε εξοργισμένος λέγοντας ότι έκανα βλακεία και ότι τώρα πάμε πίσω και θα πρέπει να κάνουμε τις κινήσεις για τις φωτογραφίσεις πάλι από την αρχή. Την επόμενη μέρα είχαμε πάλι πάρε δώσε με ποσά φτάνοντας να του έχω καταθέσει συνολικά 3.700 ευρώ!»

Ακούστε ολόκληρη την ραδιοφωνική συνέντευξη. 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΛΛΑΔΑ