Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Λεωφορείο παρέσυρε σε στάση 8χρονο μαθητή

Σκηνές πανικού στην Καλαμάτα με ένα 8χρονο παιδί να τραυματίζεται το πρωί στη στάση που περίμενε το λεωφορείο των ΚΤΕΛ. Ο ανήλικος μαθητής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα. Αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας για να κάνει το χειρουργείο, που σύμφωνα με τους γιατρούς είναι αναγκαίο. Για το ατύχημα έχουν ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή οι γονείς του μαθητή της Β’ Δημοτικού, που βρίσκονται κοντά στον γιο τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά το ατύχημα σημειώθηκε την ώρα που το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας έφτασε στη Διασπορά για να παραλάβει τους μαθητές και να τους μεταφέρει στα σχολεία.

Ειδικότερα καθώς το λεωφορείο σταματούσε και ενώ τα παιδιά περίμεναν για να επιβιβαστούν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μπροστινή δεξιά ρόδα πέρασε πάνω από το πόδι του παιδιού.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στο πόδι και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας. Ήδη έχει ξεκινήσει η μεταφορά του.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας της Α.Δ. Μεσσηνίας και ήδη έχει κληθεί για κατάθεση ο οδηγός του λεωφορείου.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HSC Power Jet - MyFavoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Ηράκλειο – Κυκλάδες με το Power Jet

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΛΛΑΔΑ