Connect with us

MEDIA

Κώστας Καραφώτης & Βαλάντης Σταμούλης – Σ’ Αναζητώ VIDEO CLIP

Ο Κώστας Καραφώτης παρουσιάζει το νέο music video για το τραγούδι «Σ’ Αναζητώ», διαθέσιμο στο YouTube!

Πρόκειται για μία αισθαντική μπαλάντα που μιλάει για τη δύναμη και τον πόνο του έρωτα. Ένα τραγούδι επανεκτέλεση σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, που γνώρισε επιτυχία το 2008 με την κυκλοφορία του τέταρτου προσωπικού δίσκου του Κώστα Καραφώτη με τίτλο «Ήρθες Εσύ».

«Στης ερημιάς μου το βυθό

Σ’ αναζητώ

Με δακρυσμένα μάτια και σου ζητώ

Με την καρδιά κομμάτια

Να ξαναρθείς

Χωρίς εσένα δεν αντέχω άλλο δεν μπορώ»

Ο Κώστας Καραφώτης φέρνει νέο δυναμισμό και ωριμότητα στην διαχρονική μπαλάντα, η οποία έγινε πρόσφατα viral από τον δεκαεπτάχρονο Βαλάντη Σταμούλη στα κοινωνικά δίκτυα.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο νέο που αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης, και έχει ήδη αποκτήσει το δικό του κοινό με τα μοναδικά μουσικά covers του. Ο Βαλάντης συμμετέχει επίσης στα φωνητικά του τραγουδιού, σε μία νέα έκδοση ηχογραφημένη ειδικά για το music video.

Σκηνοθετημένο από τον Άλεξ Κωνσταντινίδη, στο music video μεταφέρεται η πραγματική ιστορία πίσω από τη συνεργασία, με τον Κώστα Καραφώτη να υποδέχεται τον Βαλάντη στα γραφεία της Heaven Music προτού αναχωρήσουν για το στούντιο ηχογράφησης. Το video κλείνει με τους δύο backstage, να τραγουδάνε μαζί γεμίζοντας μας συναισθήματα!

Το «Σ’ Αναζητώ» κυκλοφορεί από σήμερα στο YouTube.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in MEDIA