Connect with us

MEDIA

«Κόλαση» το νέο τραγούδι του Γιώργου Αθανασόπουλου κυκλοφορεί

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος είναι ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης με καταγωγή από τα Μέγαρα.

Από την ηλικία των 13 ετών ονειρεύεται να μπει στις καρδιές του κόσμου μέσα από την μουσική του. Ωστόσο, διάφορες συνθήκες έδιναν παράταση στην μεγάλη του επιθυμία,  ώσπου στην ηλικία των 28 ετών αποφασίζει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Με σπουδές στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία και 4 ξένες γλώσσες  λέει πως η φοιτητική ζωή είναι μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής του μέχρι και τον ερχομό του πρώτου του τραγουδιού το 2020 με τίτλο ”Αναμνήσεις” σε στίχους και μουσική των Darkenstone, μία δυναμική μπαλάντα που σε κερδίζει από το πρώτο άκουσμά της .

Όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά περιγράφει “Η πρώτη φορά σε κάθε τι είναι ξεχωριστή” όπως ξεχωριστή ήταν και η πρώτη επίσημη δισκογραφική του δουλειά που απέσπασε πολύ καλές κριτικές και οι συνολικές θεάσεις ξεπέρασαν τις 40.000. Με όπλο την καλή πορεία του πρώτου τραγουδιού συνέχισε να εργάζεται ακόμα και μέσα στην πανδημία για να χαρίσει στους θαυμαστές του το ”Μη μ’ αφήνεις” σε μουσική και στίχους του Πάνου Σκόρδου, ένα τραγούδι που ξεπέρασε τις 100.000 προβολές και μπήκε σε διάφορα charts και σε δημοφιλής λίστες της χώρας. Ο Γιώργος δεν επαναπαύτηκε, ετοιμάζοντας ένα υπέροχο ντουέτο με τίτλο ”Νανούρισμα” σε μουσική και στίχους εκ νέου του Πάνου Σκόρδου με αινιγματικό τίτλο έξυπνη μελωδία και ερωτικό στίχο.

Η ολοκαίνουρια κυκλοφορία του χαρισματικού τραγουδιστή τιτλοφορείται “Κόλαση” με την δημιουργική σφραγίδα των Θωμά Κεφόκερη στους στίχους και Βαγγέλη Νικολή στην μουσική.

Ένα άκρως χορευτικό τραγούδι ,στις αρχές του καλοκαιριού που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους κορυφαίους djs της χώρας και μια δροσερή νότα για τα ραδιόφωνα.

      Κυκλοφορεί αποκλειστικά από την νέα μεγάλη δύναμη Real Music Greece και είναι διαθέσιμο στις μεγαλύτερες ψηφιακές πλατφόρμες του πλανήτη και στο επίσημο κανάλι της εταιρίας στο Youtube.

ΚΟΛΑΣΗ:

https://www.youtube.com/watch?v=-czMU5vs03g

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in MEDIA