Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Κρήτη | «Μου είπε ότι θα με σφάξει επειδή του είπα που πας ανάποδα σε μονόδρομο»

Με τραύμα στην κοιλιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 48χρονος μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε το πρωί στον Άγιο Κωνσταντίνο στο Ηράκλειο (Δείτε ΕΔΩ)

Το θύμα της επίθεσης, μιλώντας στο creta24.gr είπε χαρακτηριστικά: «ο 40χρονος κινούνταν με το αυτοκίνητο του, ανάποδα στο δρόμο (είναι μονόδρομος) και παραλίγο να πέσει πάνω μου. Κινούμουν με την μηχανή, του είπα «που πας» και σταμάτησα. Βγήκε κρατώντας μαχαίρι και μου είπε ότι θα με σφάξει… Έριξε μια μαχαιριά στη σέλα της μηχανής μου και μια έφαγα στην κοιλιά. Έτρεξα να προφυλαχτώ και ενημερώθηκε η αστυνομία. Στους αστυνομικούς είπε ότι με το κλειδί με κάρφωσε, αλλά από την έρευνα των αστυνομικών βρέθηκε το μαχαίρι που είχε πετάξει κάτω από ένα άλλο αυτοκίνητο».

Ο 48χρονος έχει και μάρτυρες που μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι δεν ήταν επιθετικός, απλώς παραπονέθηκε έντονα για το γεγονός ότι ο δράστης, κινούνταν στο μονόδρομο και λίγο έλειψε να πέσει με το αυτοκίνητο του πάνω στη μηχανή, στην οποία επέβαινε το θύμα.

«Είχα πάει το παιδί μου στον παιδικό και πήγαινα σπίτι να πάρω τα πράγματα του παιδιού που είχα ξεχάσει. Ευτυχώς ο κόσμος τον ακινητοποίησε και συνελήφθη» τόνισε ο 48χρονος.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΡΗΤΗ