Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρός ο 72χρονος που αγνοούνταν στο Καστρί

Την Κυριακή πρωί, λίγο μετά τις 11, σημάνθηκε συναγερμός στις αρχές της περιοχής Βιάννου όταν μια ομάδα drone της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης ανακάλυψε ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν σε χαράδρα.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιούνταν για να εντοπιστεί ένας 72χρονος Γερμανός, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη.

Όταν οι πυροσβέστες και η ομάδα ΙΚΑΡΟΣ έφτασαν στο σημείο, συνειδητοποίησαν ότι ο 72χρονος βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο και δεν έδειχνε καμία ένδειξη ζωής.

Έντεκα πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα από την 3η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Κινδύνων (ΕΜΑΚ) σπεύδοντας στο σημείο προσπάθησαν να ανασύρουν τον άτυχο άνδρα από τη χαράδρα.

Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της ανάσυρσης διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Η σορός του ανακρίνεται πλέον από τις αρχές και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για νεκροψία νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες του θανάτου.

Οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν τα αίτια που οδήγησαν το αυτοκίνητο στη χαράδρα και πώς ο άνδρας βρέθηκε έξω από το όχημα, προκειμένου να διαλευκανθούν τα περιστατικά του ατυχή συμβάντος.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ