Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Κρήτη | Αναβαθμίζεται ο ξενώνας στρατιωτικού προσωπικού – Σύμβαση 100.000 ευρώ υπέγραψε ο Αρναουτάκης

Την προγραμματική σύμβαση προϋπολογισμού 100.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση υφιστάμενου κτηρίου ΣΕΑΠ σε δομή φιλοξενίας στρατιωτικού προσωπικού» συνυπέγραψαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Ηρακλείου-Διοικητής Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ) Στέφανος Σίμος.

Στην υπογραφή της σύμβασης στο Διοικητήριο της ΣΕΑΠ παρόντες ήταν επίσης ο Συνταγματάρχης Δημήτρης Ροδάκης Υποδιοικητής της Σχολής, ο Υπολοχαγός Νίκος Τσιχλής επιτελής τμήματος διοικητικής μέριμνας προστασίας περιβάλλοντος και η γενική διευθύντρια Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Ραπτάκη.

Το αντικείμενο του έργου αφορά τις εργασίες που απαιτούνται για την αναδιαμόρφωση τμήματος εμβαδού 101,60τ.μ., υφισταμένου ισογείου, μονώροφου κτηρίου του συγκροτήματος της Σ.Ε.Α.Π. στο Ηράκλειο σε ξενώνες στρατιωτικού προσωπικού
Επίσης συμπεριλαμβάνεται η διαμόρφωση τμήματος του περιβάλλοντος χώρου του κτηρίου εμβαδού 58,70 τ.μ., σε ενδιάμεσο χώρο πρόσβασης από τον υπαίθριο χώρο προς τους εσωτερικούς χώρους του ξενώνα.

Ο Διοικητής της ΣΕΑΠ Ηρακλείου Στέφανος Σίμος ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, για την στήριξη αναβάθμισης του ξενώνα στρατιωτικού προσωπικού στη ΣΕΑΠ.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΡΗΤΗ