Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη | Έσπασε τα ισόβια η 43χρονη χήρα του καρδιολόγου

Ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ο 42χρονος πρώην εραστής της 43χρονης και φυσικός αυτουργός της εν ψυχρώ δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου.
Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο την έκρινε ένοχη κατά πλειοψηφία για την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία. Η ποινή που της επιβλήθηκε είναι 15 έτη κάθειρξη.

Εισαγγελέας: «Η χήρα ήθελε την εξόντωση του καρδιολόγου»
Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης στο Ηράκλειο, πρότεινε νωρίτερα την ενοχή της 43χρονης χήρας και του 42χρονου Βούλγαρου πρώην εραστής της.

Συγκεκριμένα στην αγόρευσή της η Εισαγγελέας επεσήμανε ότι η ηθική αυτουργία που – με βάση το κατηγορητήριο – αποδίδεται στην χήρα του καρδιολόγου είναι δύσκολο να αποδειχθεί ως αδίκημα γιατί «πάντα ο ηθικός αυτουργός κινείται στο παρασκήνιο και ποτέ, μα ποτέ στο προσκήνιο». Υπογράμμισε παράλληλα ότι στην ηθική αυτουργία ένα κρίσιμο στοιχείο είναι το κίνητρο.Και μπορεί η 43χρονη κατηγορούμενη να αρνείται, μετ’ επιτάσεως, όλα όσα της αποδίδονται, ωστόσο, πάντα κατά την Εισαγγελέα, η σύζυγος του καρδιολόγου ήταν εκείνη που ήθελε την εξόντωση του άντρα της και «έχοντας συναισθηματικό και οικονομικό κίνητρο», ήταν αυτή που προκάλεσε στον εραστή της την απόφαση να τον δολοφονήσει! Πηγή: Ελεύθερος Τύπος 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ