Connect with us

MEDIA

Κουκουβέ – Aguioths ενώνουν τις φωνές τους, για ένα υπέροχο τραγούδι με τίτλο «Πες μου»

Μια πολύ σημαντική συνεργασία στον χώρο της Rap Trap σκηνής προέκυψε αυτό το καλοκαίρι και μετράει ήδη τις πρώτες μέρες της επίσημης κυκλοφορίας!

Ο λόγος για την ανερχόμενη και εντυπωσιακή Performer Ιουλία Κουκουβέ με αρκετά επιτυχημένη παρουσία τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική μουσική βιομηχανία και τον διάσημο από την συμμετοχή του στο Ελλάδα έχει Ταλέντο το 2018 όπου είχε αποσπάσει το Golden Buzzer του Γιώργου Καπουτζίδη Aguioths!

Και οι δύο καλλιτέχνες έθιξαν τεράστια κοινωνικά θέματα αμφότεροι . Αρχικά ο νεαρός Traper το 2018 έθιξε το θέμα του Bulling στο Πανελλήνιο μέσα από την συμμετοχή του στο διάσημο Talent Show ενώ η Ιουλία με το πρόσφατο τραγούδι της “Γυναικοκτονία” έγινε viral φυσικά για την μάστιγα της τελευταίας 2 ετίας στη χώρα.

Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου οι δυο τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμπράξουν μουσικά με το “Πες μου ” σε μουσική Beast Productions και στίχους του ίδιου του Aguioth!

Ένα άκρως εμπορικό Trap dance κομμάτι με τους δύο καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό!

Η παραγωγή ανήκει για μια ακόμη φορά στην Promo Paganias ενώ η κυκλοφορία γίνεται μέσα από την επίσημη δισκογραφική εταιρία Real Music Greece.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in MEDIA