Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Κινδύνευσε γυναίκα μετά από πτώση της στη θάλασσα στην περιοχή του Πρέβελη

Ενημερώθηκαν μεσημβρινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Αγίας Γαλήνης και Κόκκινου Πύργου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος για την ύπαρξη γυναίκας που κινδύνευε στη θαλάσσια περιοχή του Πρέβελη .

Επιτυχής ήταν η διάσωση 58χρονης Ελληνίδας, η οποία βρέθηκε στη θάλασσα ενώ επέβαινε στο τουριστικό ιστιοφόρο ”MEDITERRANEO”. Το ατύχημα συνέβη όταν έσπασε το κατάρτι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρεθεί στη θάλασσα.

Οι Λιμενικές Αρχές Αγίας Γαλήνης και Κόκκινου Πύργου, ενημερώθηκαν για το συμβάν το μεσημέρι της Κυριακής από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και έσπευσαν επιτόπου στο σημείο για τη διάσωση της γυναίκας.

Συγκεκριμένα, στο σημείο μετέβησαν περιπολικό και ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού, το Ε/Γ – Τ/Ρ ”ΦΟΙΝΙΚΑΣ”, το Ε/Ρ – Α/Ψ «ΠΡΕΒΕΛΗ», καθώς και περιπολικό όχημα από ξηράς.

Η 58χρονη τελικά διασώθηκε από το ”ΠΡΕΒΕΛΗ” με τη βοήθεια πληρώματος περιπολικού σκάφους και μεταφέρθηκε στην παραλία ”ΔΡΙΜΥΣΚΙΑΝΟ ΑΜΜΟΥΔΙ”. Στο σημείο την περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΡΗΤΗ