Connect with us

ΑΠΟΨΗ

Κατά Ματθαίου να ένας Σασμός….

Η ζωή είναι ένα γεμάτο “σάπιο” βαρέλι!!

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για τις διαδικτυακές ομάδες του Σασμού, στο λεγόμενο φατσοτέυτερο.

Μην χαρίσετε, ότι όλα είναι ρόδινα εκεί μέσα, υπάρχουν μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα φιλικά και μη…

Υπάρχουν άτομα που πιστεύουν στην μυθοπλασία και νομίζουν ότι, μέσα σε ένα πληκτρολόγιο μπορούν να απειλούν κόσμο και κοσμάκοι!!!

Τα ψεύτικα προφίλ με ονόματα Μαρία Μαριώ – Κατερίνα Κατερίνα – Ντίκος Ντίκος – Όλια Όλια  είστε για βραβείο ειλικρινά! Ανεβάζετε ψευδείς αναρτήσεις, γράφετε το όνομα παραγωγή, καλό το ανέκδοτο σας. Καθήστε σπίτι σας στο τσαγάκι σας και σταματήστε να κοροϊδεύετε κόσμο που εργάζεται, για να βγάλει το ψωμί του, γιατί κάποιες τα έχετε έτοιμα από τους συζύγους σας, κάποιες άλλες τρωτέ τα λεφτά του μπαμπά! Υπάρχουν γυναίκες ηρωικές εκεί έξω, παλεύουν για να φανέ και να έχουν εάν κούτελο καθαρό, υπάρχουν μητέρες που τα παιδιά τους έχω θέμα υγείας παλεύουν σαν πατέρας και μανά μαζί. Και υπάρχουν και εκείνες που έχουν όλα τα αγαθά του θεού και προβλήματα κάθονται μέσα στην ομάδα Σ…. Α….. TV και τους νοιάζει ποιος έχει ψεύτικο, γιατί έχει ψεύτικο, γιατί δεν βάζει φωτογραφία του, και ποιες είστε εσείς που θα κάνετε κουμάντο!! Η Ελληνική Αστυνομία!!! Καθήστε στην καμπούρα σας και λύστε τα προβλήματα σας!!

Εσύ κυριά μου που ανέβασες την αναρτήση δεν έχεις ψεύτικο προφίλ, νομίζεις το να τα βάλεις με δημοσιογράφο και τον ραδιόφωνο σταθμό, δεν θα σε βρουν πια είσαι και τι κάνεις δεν θα μάθουν ποια είσαι από πίσω!

Αν πραγματικά αυτό που βλέπεις σε μυθοπλασία σε ΣΑΣΜΟ μαθέ να το κάνεις καις την ζωή σου!!

Ας δούμε πώς απειλούν:

 

 

 

Ματθαίος Ράλλης

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΑΠΟΨΗ