Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ισραήλ: Η Μοσάντ συνέβαλε στην εξάρθρωση των τρομοκρατών που θα χτυπούσαν εβραϊκούς στόχους στην Ελλάδα

Μετά την αποκάλυψη ότι ΕΛ.ΑΣ και ΕΥΠ εξάρθρωσαν τρομοκρατικό δίκτυο που ετοίμαζε επιθέσεις στην Ελλάδα, η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, Μοσάντ, σύμφωνα με το γραφείο του πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου, βοήθησε τις ελληνικές αρχές να αποτρέψουν απόπειρα δύο Πακιστανών να πραγματοποιήσουν επίθεση εναντίον ισραηλινών και εβραϊκών στόχων στην Ελλάδα.

Όπως μεταδόθηκε από το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, η Μοσάντ αναφέρει ότι η «σοβαρή υπόθεση» που έγινε νωρίτερα, σήμερα, γνωστή αποτελεί μέρος των συνεχών προσπαθειών του Ιράν να στοχοποιήσει Ισραηλινούς και Εβραίους.

«Μετά την έναρξη της έρευνας στην Ελλάδα, η Μοσάντ βοήθησε στην αποκάλυψη πληροφοριών των μεθόδων λειτουργίας και της σύνδεσης των υπόπτων με το Ιράν», αναφέρει η υπηρεσία πληροφοριών.

Ακόμη, σύμφωνα με την εφημερίδα Jerusalem Post, η Μοσάντ βοήθησε στο να αποσαφηνιστεί ο τρόπος με τον οποίο συνδέεται το τοπικό τρομοκρατικό δίκτυο της Ελλάδας με τις τρομοκρατικές επιχειρήσεις των Ιρανών ανά τον κόσμο.

Σύμφωνα με την Μοσάντ, «μαζί με τους εταίρους μας στις υπηρεσίες πληροφοριών, θα αναλάβουμε ενεργό δράση εμποδίζοντας το Ιράν να προκαλέσει βλάβη σε όλο τον κόσμο».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΛΛΑΔΑ