Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θύρας 4: “Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του Harry Potter”

Η Θύρα 4 με καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε έχοντας και μπόλικη δόση τρολαρίσματος πήρε θέση για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα στο τελευταίο 24ωρο.

Η ανακοίνωση της Θύρας 4

Καλώς ήρθατε στο μαγικό κόσμο του Harry Potter.

Η χθεσινή απόφαση για κλείσιμο των γηπέδων είναι μόνο για να διδάσκεται στις σχολές θεάτρου, σύγχρονης κωμωδίας και μαγείας.Γιατί μόνο γέλια προκαλεί το “μέτρο κατά της οπαδικής βίας”.

Τι έκανε η Κυβέρνηση; Για επεισόδια σε αγώνα βόλεϊ συγκεκριμένης ομάδας τιμώρησε όλες τις υπόλοιπες σε διαφορετικό άθλημα, αυτό είναι το μαγικό της υπόθεσης.

Ένας πρωθυπουργός στον ρόλο του Harry Potter νομίζοντας ότι διοικεί το Hogwarts και μια κυβέρνηση με ένα μαγικό ραβδί κουνώντας το χέρι κυκλικά και πάνω κάτω θυμίζοντας στους υπόλοιπους ποσο Μα…γοι είναι..

Η τακτική της απόφασης για κλείσιμο των γηπέδων όσο αφελής μπορεί να φαίνεται, άλλο τόσο επικίνδυνη είναι. Όπως επικίνδυνοι είναι εκείνοι που πήραν αυτές τις αποφάσεις.

Πλέον η μπάλα μεταφέρεται στα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, γεμίζουμε τα γήπεδα,στηρίζουμε κάθε ομάδα μας, σε κάθε άθλημα, όπου και αν αγωνίζονται δίνοντας τους τις απαντήσεις μας.

ΘΥΡΑ 4 1986

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ