Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη του τραγουδιστή

Στις 14 Ιουλίου θα γίνει η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη για την επίθεση για την οποία τον κατηγορεί η πρώην σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν παρών στο δικαστήριο μαζί με τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια.

Η δίκη αναβλήθηκε μετά από αίτημα της πλευράς της καταγγέλλουσας, καθώς η ίδια βρίσκεται στον ιατροδικαστή για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ και ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας δήλωσε μέσω συνεργάτη του, κώλυμα αφού δίκαζε σε άλλο δικαστήριο. Η πλευρά του Θέμη Αδαμαντίδη αντιτάχθηκε στο αίτημα αναβολής, ενώ ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, ισχυρίστηκε ότι στο βίντεο ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό, δεν φαίνονται τα πρόσωπα που “πρωταγωνιστούν”.

«Παθαίνω ζημιά στη δουλειά μου! Συγγνώμη που παρεμβαίνω!» φώναξε αγανακτισμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης στο άκουσμα του αιτήματος αναβολής, ενώ στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και πρώην σύντροφοι του και τα παιδιά του για να τον στηρίξουν.

Σε δηλώσεις του, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι η πλευρά του τραγουδιστή ήθελε να γίνει η δίκη. «Ο εντολέας μου έχει κατασυκοφαντηθεί και ήθελε ο διακαώς να τελειώνει σήμερα η υπόθεση αυτή. Έχουν δημοσιευθεί ψεύτικες φωτογραφίες της παθούσας από άλλη ιστορία. Υπάρχει φωτογραφία με χτυπημένο μάτι, για την οποία γνωρίζουμε ότι προέρχεται από τραυματισμό που της προκάλεσε γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας τον οποίο δεν θέλουμε να κατονομάσουμε».

Υπέρ του αιτήματος αναβολής προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική έκθεση τάχθηκε ο εισαγγελέας της έδρας, εξηγώντας ότι πρόκειται για βασικό έγγραφο της αποδεικτικής διαδικασίας. Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και ανέβαλλε την υπόθεση.

Πηγή: newsit.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΛΛΑΔΑ