Connect with us

MEDIA

Η Real Music Greece σας παρουσιάζει τον Άγγελο Παναγάκη

Πρόκειται για έναν σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή πού “έρχεται” με νέο digital single σε σύνθεση του γνωστού μαέστρου Θοδωρή Καμπουρίδη!

Το πρώτο χρονικά τραγούδι του τιτλοφορείται «Σε υποτίμησα» σε στίχους και μουσική του Θοδωρή Καμπουρίδη ενώ ακολουθούν άλλα 2 τραγούδια σε λαϊκούς δρόμους πάντα με την υπογραφή του γνωστού μαέστρου Θοδωρή Καμπουρίδη.

Ο Άγγελος Παναγάκης κατάγεται από την Κρήτη και τον Πόντο.

Έχοντας από πολύ μικρή ηλικία τα λαϊκά ακούσματα που μιλούσαν για τα βιώματα του κάθε απλού ανθρώπου, ήταν η αφορμή που τον οδήγησαν να γίνει ένας λαϊκός ερμηνευτής ενώ παράλληλα εργαζόταν σε οικοδομικές εργασίες.

 Η μεγάλη του αγάπη για το λαϊκό τραγούδι δεν σταμάτησε ποτέ και για αυτό παράλληλα άρχισε τις εμφανίσεις του σε διάφορες λαϊκές σκηνές.

Ο Άγγελος Παναγάκης διάλεξε να υπηρετεί το γνήσιο και ποιοτικό λαϊκό τραγούδι και η διαδρομή του τον οδήγησε να έχει συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως: Θανάσης Πολυκανδριώτης, Μάκης Μαυρόπουλος, Δημήτρης Κορδατζής, Βαγγέλης Αβραμάκης  επίσης και με τον στιχουργό Βασίλη Παπαδόπουλο κ.α.

Σήμερα βρίσκεται σε νέα συνεργασία με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Θοδωρή Καμπουρίδη ο οποίος έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και στις φωνητικές ικανότητες του Άγγελου Παναγάκη  μέσα από αυτή τη νέα συνεργασία  ετοιμάστηκαν  3 νέα τραγούδια τα οποία θα κυκλοφορήσουν  μέσα από την καινούργια δισκογραφική του στέγη την Real Music Greece.

Αξιοσημείωτο για τον Άγγελο είναι το γεγονός οτι δεν παρεκκλίνει ποτέ από τη σταθερή και ανοδική πορεία του σε αυτό που ο ίδιος υπηρετεί επάξια και με σεβασμό.

Το λαϊκό τραγούδι είναι ο καημός, η χαρά, ο έρωτας και ο προβληματισμός του Έλληνα.

Ο Άγγελος  Παναγάκης  το εκπροσωπεί με αξιοπρέπεια και σεβασμό!

ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑ:

https://www.youtube.com/watch?v=3bQYkU2zQnQ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in MEDIA