Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η βία πια είναι trend….

Γράφει ο Ανδρέας Παναγιωτάκης 

Ευτυχώς που παίρνουν μέτρα για την βία στα γήπεδα καμία 50 χρόνια και όλα πάνε αλφαδιά.

Η βία στα Γήπεδα!!! Η Κυβέρνηση αποφάσισε να επαναψηφίσει μέτρα , που είχε ψηφίσει ο συγχωρεμένος Γιάννης Ιωαννίδης όταν ήταν Υφυπουργός Αθλητισμού (της Νέας Δημοκρατίας) πριν πολλά χρόνια (κάμερες, ηλεκτρονικά εισιτήρια & όλα αυτά τα μέτρα).

Κλείνουν λοιπόν τα γήπεδα και οι κερκίδες αδειάζουν. Νομίζετε ότι θα σταματήσουν τα φαινόμενα βίας; Κάθε άλλο. Μπορεί το στερητικό να οδηγήσει τους χουλιγκάνους σε νέες ακρότητες.

Αλώστε το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στα γήπεδα. Βία υπάρχει και στα σχολεία και μάλιστα με μεγαλύτερη έκταση. Κανένας δεν σκέφτηκε να τα κλείσει.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να προσεγγίσεις το θέμα της βίας. Ο εξειδικευμένος, με το μεγεθυντικό φακό πάνω από τα γήπεδα και η πιο ευρεία ματιά που εξετάζει την κουλτούρα της βίας. Διότι η βία υπάρχει πλέον παντού. Είναι στα τραγούδια που ακούει η πιτσιρικαρία.

Με τον τράπερ που βρίζει τη μάνα και τον πατέρα τους κι αυτή επαναλαμβάνει χορωδιακά.

Ο οποίος στο τέλος θα βγάλει και κουμπούρι για να αποκτήσει αυτό που θέλει, αυτοκίνητο, μηχανή ή γκόμενα. Είναι στα εκατοντάδες βίντεο που ανεβαίνουν καθημερινά στα social με τσαμπουκάδες ανάμεσα σε εφηβικές συμμορίες. Είναι στην κακοποίηση των πιο αδύναμων στο σχολείο, στο λεκτικό bullying.

Πάντα “εκκενώστε” δεν λέει;
Γιατί να αλλάξει τώρα;
Το 112 των γηπέδωνε.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ