Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Συνελήφθη γνωστός λυράρης για τον βιασμό ανήλικου αγοριού

Ένα αγόρι -16 ετών σήμερα- φέρεται να είναι το θύμα με την ανατριχιαστική αυτή υπόθεση να φέρεται ότι ξεκινάει από το 2018 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2023.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ο 66χρονος μουσικός διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του ανήλικου και από το 2018 φέρεται να προέβαινε σε κατ’ εξακολούθηση προτάσεις και χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος του ανήλικου παιδιού ενώ το 2020 τον εξανάγκασε και σε γενετήσια πράξη.

Μάλιστα από τότε, ο γνωστός κρητικός μουσικός απειλούσε και εξανάγκαζε το αγοράκι να του στέλνει και βίντεο και φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο προκειμένου να ανεβάζει το πορνογραφικό υλικό σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 66χρονος μάλιστα είχε δημιουργήσει και προφίλ στο όνομα του ανήλικου, χωρίς εκείνος να το θέλει και όπως φαίνεται από την έρευνα των αρχών, από τον Δεκέμβριο του 2022 έως το Φεβρουάριο του 2023 έκλεινε ραντεβού και προωθούσε τον ανήλικο σε άνδρες, οι οποίοι τον βίαζαν.

Ο μουσικός μάλιστα είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ στην εφαρμογή Instagram, μέσω των οποίων συνομιλούσε με άλλους χρήστες, στέλνοντάς τους μάλιστα πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνιστή τον 16χρονο.

Οι αστυνομικοί αναζητούν δύο ακόμη δράστες ενώ έχουν εντοπίσει 29 προφίλ στο Instagram, που σχετίζονται με την υπόθεση.

 

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, και παράβαση του νόμου περί όπλων, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Σε έρευνα που έγινε στις οικίες του συλληφθέντα μουσικού και του γιατρού εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων ένας σουγιάς, 2 φυσίγγια, 10 συσκευές κινητών τηλεφώνων, κάρτες sim, κάρτες μικροsd, ένα tablet και ένα laptop που έχουν σταλεί ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια των αρχών.

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα newsit.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΡΗΤΗ