Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο παραμένει η 13χρονη που κατήγγειλε βιασμό από τον πατριό της – Είναι καλά στην υγεία της

Το 13χρονο κορίτσι από το Ηράκλειο Κρήτης, που κατήγγειλε τον βιασμό από τον πατριό της την ημέρα μάλιστα που η μητέρα της γεννούσε το αδελφάκι της, παραμένει στην ασφάλεια και τη φροντίδα της παιδιατρικής κλινικής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

«Έχει αποκλειστική φροντίδα κι όλες οι ειδικότητες που χρειάζονται έχουν επιληφθεί. Είναι πολύ καλά ψυχολογικά. Έχει βρει και παρέα οπότε είναι μια χαρά το παιδί», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τερζάκης, Διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Η μητέρα της 13χρονης μιλώντας στο LIVE NEWS παραδέχτηκε πως δεν της έχει επιτραπεί να επικοινωνήσει με την κόρη της. Κι ενώ δεν έχει μιλήσει μαζί της από την ημέρα που κατήγγειλε τον πατριό της, δηλώνει βεβαία ότι η κόρη της είναι φαντασιόπληκτη και πως ο 46χρονος σύζυγος της είναι αθώος…

Δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση

Η βεβαιότητα της μητέρας πάντως δεν πηγάζει από κάποια αστυνομική ή ιατροδικαστική πηγή, καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η εξέταση της καταγγέλλουσας.

«Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με την μητέρα της ανήλικης. Η ιατροδικαστική εξέταση βρίσκεται σ’ εξέλιξη και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές», δήλωσε ιατροδικαστικές πηγές.

Σύσσωμο το ιατρικό προσωπικό βρίσκεται πάνω στο κορίτσι το οποίο μιλά καθημερινά με παιδοψυχολόγο.

«Φιλοξενείται, φροντίζεται και υποστηρίζεται από το προσωπικό του νοσοκομείου μας, το «Χαμόγελο του παιδιού» και αποκλειστικής φροντίδας έως και την ολοκλήρωση της κοινωνικής έρευνας», συμπλήρωσε ο κ. Τερζάκης.

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή και το πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Η μητέρα της ανήλικης έχει 3 παιδιά από προηγούμενο γάμο και δύο παιδιά – ένα αγόρι και ένα νεογέννητο- με τον 46χρονο κατηγορούμενο, τον οποίο εξακολουθεί να υποστηρίζει μέχρι τέλους.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις αστυνομικές αρχές, ο 46χρονος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την θετή του κόρη του από το 2020, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 11 ετών. Ο ίδιος θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ