Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Είχε «καρφωθεί» ο προπονητής

Δεν έχουν τέλος τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με τον 44χρονο προπονητή Τάε Κβο Ντο από την Ηλιούπολη που βίαζε ανήλικες αθλήτριες με τη δράση του να εκτείνεται χρονικά σε τουλάχιστον μία δεκαετία.

Ο 44χρονος κατηγορούμενος που πήρε προθεσμία να απολογηθεί φέρεται να κυκλοφορούσε με τις ανήλικες με τη μηχανή του.

Όπως φαίνεται ο 44χρονος είχε «καρφωθεί με συνάδελφο και πρώην προπονητή του 44χρονου να δηλώνει στην ΕΡΤ ότι είχε υποψιαστεί τι συνέβαινε καθώς τον έβλεπε συχνά με μαθήτριες τις οποίες μετέφερε με την μοτοσικλέτα του.

«Τον γνώρισα πάνω από 20 με 22 χρόνια, από τότε που ήταν μαθητής – μετέπειτα έγινε δάσκαλος και μετά προπονητής του Ταε Κβο Ντο. Προσωπικά αν είχα αντιληφθεί κάτι, δεν θα συζητάγαμε τώρα. Γνώριζα ότι ο χώρος είχε διαμορφωθεί έτσι διότι δεν είχε οικονομική δυνατότητα για να κρατάει κάποιο χώρο δικό του» λέει αρχικά, μιλώντας στην ΕΡΤ και συνεχίζει: «Μου είχε δημιουργήσει υποψίες το ότι συνεχώς τον έβλεπα με μαθήτριες. Διάφορες μαθήτριες, μικρές σε ηλικία. Τον είχα δει στη μηχανή του πάνω από 10-20 φορές με μαθήτριες».

«Επειδή έχω παιδιά και εγγόνια, είχε πάει το μυαλό μου. Είχε γίνει και συζήτηση με κάποια κυρία που είχε το παιδί της στη σχολή» λέει και μάλιστα θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των Αρχών.

«Αυτή τη στιγμή δεν σας κρύβω είμαι θυμωμένος πάρα πολύ. Αυτοί δεν πρέπει να υπάρχουν στον χώρο μας. Δεν το είχαμε αντιληφθεί γιατί είμαστε μία υγιής οικογένεια. Είμαι εξοργισμένος και πολύ στεναχωρημένος αυτή τη στιγμή, εκπροσωπώντας τους υγιείς συναδέλφους μου» καταλήγει ο συνάδελφος του κατηγορούμενου προπονητή.

Έκανε το γυμναστήριο σπίτι

Σε σπίτι φαίνεται πως είχε μετατρέψει τον ημιώροφο του γυμναστηρίου ο 44χρονος προπονητής που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά επί σειρά ετών ανήλικες μαθήτριές του.

Το Mega έφερε στη δημοσιότητα πλάνα από τον χώρο, με το ρεπορτάζ να επισημαίνει πως όταν κάποιος ρωτούσε τον κατηγορούμενο γιατί έμενε εκεί, εκείνος έλεγε πως περνούσε δύσκολα οικονομικά και γι’ αυτό έμενε εκεί.

Ο ημιώροφος περιλαμβάνει έναν καναπέ – κρεβάτι, ένα ψυγείο, μία τηλεόραση, καρέκλες, ενώ τα παράθυρα είναι καλυμμένα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο χώρος αυτός χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή και για να διαπράξει κάποιους από τους βιασμούς.

Την Παρασκευή η απολογία

Αντιμέτωπος με σωρεία σοβαρότατων κατηγοριών βρίσκεται ο 44χρονος που θα απολογηθεί την Παρασκευή ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή.

Στον προπονητή αποδίδεται ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά πέντε κορίτσια, ανήλικα κατά τον χρόνο των πράξεων, στον χώρο της Σχολής πολεμικών τεχνών που διατηρούσε στην Ηλιούπολη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

ieidiseis.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΛΛΑΔΑ