Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Εργασίες ανάπλασης στον κόμβο Αλικαρνασσού – Αλλαγές στην κυκλοφορία την Τρίτη (31/5)

Εργασίες ανάπλασης θα πραγματοποιηθούν στον κόμβο Αλικαρνασσού επί της Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη (ύψος κατάστημα Μουστάκας), μήκους περίπου 300μ αύριο Τρίτη 31 Μαΐου από τις 8 το πρωϊ έως τις 8 το βράδυ.

Συγκεκριμένα, θα παραμείνει κλειστή η Λεωφόρος Στ. Καζαντζίδη στο ρεύμα καθόδου από το ύψος της διακλάδωσης με την οδό Μαυσώλου έως το κατάστημα «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ». Όσοι κινούνται από την οδό Μαυσώλου και τον κόμβο Καλλιθέας και επιθυμούν να κατευθυνθούν προς Λιμάνι και προς Ρέθυμνο, θα πρέπει να το κάνουν είτε μέσω ΒΟΑΚ και κόμβου Αεροδρομίου είτε μέσα από τη ΒΙΠΕΗ.

Επίσης, όσοι κινούνται επί του ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Λιμάνι δεν θα μπορούν να εξέλθουν από τον κόμβο Αλικαρνασσού και θα πρέπει να το κάνουν μέσω του κόμβου Αεροδρομίου.

Το έργο είναι στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Υλοποίηση Βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων σε τμήματα & θέσεις μειωμένης ασφάλειας στη Π.Ε.Ο., ΥΠΟΕΡΓΟ: Βελτίωση επιπέδου οδικής ασφάλειας σε θέσεις Μ.Ο.Α. (Μειωμένης Οδικής Ασφάλειας) στους οδικούς άξονες: 1) Ηράκλειο – Μοίρες – Αγία Γαλήνη, 2) Ηράκλειο – Γούβες – Χερσόνησος – Μάλια (Π.Ε.Ο), 3) Χανιά – Ρέθυμνο (Π.Ε.Ο.).»

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου εργοταξιακή σήμανση.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΡΗΤΗ