Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επτά γκολ σε φιλικό και άμεση παραίτηση προπονητή της Super League

Μια βδομάδα πριν την επανέναρξη της Superleague έπεσε «βόμβα» στο πρωτάθλημα, καθώς ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός παραιτήθηκε από την ομάδα.

Ο λόγος που ο Έλληνας τεχνικός πήρε αυτή την απόφαση δεν είναι άλλος από τη συντριβή που υπέστη η ομάδα της Νίκαιας με 7-0 από τον ΟΦΗ, σε φιλικό που έγινε το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο του Ηρακλείου.

Η βαριά ήττα για τον Ιωνικό προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ομάδα της Νεάπολης, που πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αφού ο Σπανός υπέβαλε την παραίτηση του. Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Νικαιωτών, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV που κάλυπτε το παιχνίδι, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον πάγκο.

«Τι σχόλιο μπορώ να κάνω με αυτό που είδα σήμερα; Ντροπή και μόνο ντροπή! Θα σταματήσω να προπονώ την ομάδα, δεν με αντιπροσωπεύει αυτό! Από σήμερα ο Ιωνικός πρέπει να ψάξει άλλο προπονητή. Ντροπή και συγγνώμη στον κόσμο. Κάνω αυτό που νιώθω εγώ», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Σπανός, που δεν θα συνεχίσει στον Ιωνικό.

Πλέον οι Νικαιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, μόλις μια βδομάδα πριν από την έναρξη του δεύτερου γύρου της Superleague και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σε μια ιδιαίτερη αναμφίβολα απόφαση του Έλληνα κόουτς.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ