Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο οπαδικής βίας σε σχολείο

Ανάστατη η Ρόδος από την καταγγελία. Το νέο επεισόδιο οπαδικής βίας βρίσκεται υπό διερεύνυση με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών…

Η Ρόδος παρακολουθεί προβληματισμένη τα στοιχεία για το νέο επεισόδιο οπαδικής βίας, που σημειώθηκε στο παλιό δημοτικό σχολείο Κρεμαστής. Μικρά παιδιά βγαίνουν από τα σπίτια τους και όπως φαίνεται περνούν το χρόνο τους, στην οργάνωση και υλοποίηση επιθέσεων. Ανήλικοι εναντίον ανηλίκου στην προκειμένη περίπτωση.

Το ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου στην Κρεμαστή της Ρόδου, το οποίο δυστυχώς έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από άλλα ανάλογα τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ένας ανήλικος και η κοπέλα του, επίσης ανήλικη, κατήγγειλαν επίθεση από τέσσερις ανήλικους. Συγκεκριμένα, το θύμα που βρισκόταν στο παλιό δημοτικό σχολείο Κρεμαστής φορούσε μπλούζα με διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού.

Τότε τον πλησίασαν τέσσερις ανήλικοι οι οποίοι με την απειλή χρήσης βίας τον ανάγκασαν να βγάλει την μπλούζα του. Οι δράστες τοποθέτησαν την μπλούζα του θύματος στο έδαφος και την φωτογράφισαν, βάζοντας δίπλα της ένα διακριτικό της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Στην συνέχεια διέφυγαν παίρνοντας μαζί τους την μπλούζα ως… λάφυρο. Το θύμα μαζί με την κοπέλα του κατευθύνθηκαν στον Α.Τ. Ιαλυσού όπου και κατήγγειλαν το περιστατικό, με την αστυνομία να αναζητεί τους δράστες.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΛΛΑΔΑ