Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Επίσκεψη Γιώργου Επιτροπάκη στο Εργοτάξιο του Νέου Διεθνούς Αεροδρομίου στο Καστέλι

Επίσκεψη του Υποφηφίου Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ.Επιτροπάκη Γιώργου στο Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο στο Καστέλι.
Τις εγκαταστάσεις κατασκευής του Νέου Διεθνούς Αεροδρομίου στο Καστέλι είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Γιώργος Επιτροπάκης.
Ο κ.Επιτροπάκης παρακολούθησε από κοντά την πορεία εξέλιξης του έργου , η οποία πλέον έχει υπερβεί το 20% , ενώ ενημερώθηκε παράλληλα για τις αναγκαίες πρόσθετες εργασίες αναβάθμισης με στόχο να εξυπηρετείται πολύ μεγαλύτερος όγκος Τουριστών και αεροσκαφών.
Ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να λάβει πληροφόρηση από τον συντονιστή κατασκευής κ. Γιάννη Σμαραγδάκης, τους μηχανικούς και τους συνεργάτες του, για τον υπερσύγχρονο τρόπο κατασκευής του αεροδρομίου που μετά την ολοκλήρωση του θα αποτελεί το μεγαλύτερο Διεθνές Αεροδρόμιο στη νότια Μεσόγειο.
«Ένα εμβληματικό έργο για την Κρήτη και ολόκληρη την Ευρώπη βρίσκεται σε εξέλιξη βάζοντας τα θεμέλια για ενίσχυση κι ενδυνάμωση του Τουρισμού» δήλωσε μετά την επίσκεψη του στο εργοτάξιο ο κ. Επιτροπάκης για να προσθέσει:
«Το έργο βέβαια αυτό, εντάσσεται σε μια γενικότερη στόχευση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια σειρά από αναπτυξιακά έργα στην Κρήτη όπως ο Βόρειος Οδικός Άξονας, αλλά και πολιτικές ενίσχυσης του τουριστικού μας αποθέματος. Εμείς από την πλευρά μας παρακολουθούμε τις εξελίξεις, συνομιλούμε διαρκώς με την τοπική κοινωνία και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε με παρεμβάσεις μας σε ότι χρειαστεί».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΚΡΗΤΗ