Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – Ουγγαρία 13-14: Λύγισαν στα πέναλτι οι μάγκες του Βλάχου, μετά από απίστευτο τελικό

Η Εθνική ομάδα πόλο ηττήθηκε 14-13 στα πέναλτι από την Ουγγαρία μετά από απίστευτο τελικό και ολοκλήρωσε την πορεία της με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο.

Το ματς: Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στον τελικό με γκολ στον παραπάνω. Οι Ουγγροι απάντησαν με δύο γκολ του Ζάλανκι, ο Βάμος έδωσε άερα δύο τερμάτων στους Ούγγρους με τον Παπαναστασίου να μειώνει στο γκολ. Με τέρμα του Φέκετε οι Ούγγροι έκλεισαν την πρώτη περίοδο όντας μπροστά στο σκορ με 4-2

Στη δεύτερη περίοδο ο Γενηδουνιάς μείωσε με τρομερό σουτ από την περιφέρεια με τον Μάνχερτζ να απαντά αμέσως. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 5-4 με τον Σκουμπάκη να μειώνει με τρομερό σουτ.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου ο Ντίνος Γενηδουνιάς πήρε το όπλο του και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και τρομερό σουτ από την περιφέρεια έβαλε μπροστά στο σκορ την Εθνική με 6-5.Ο Βάμος στον παίκτη παραπάνω έφερε το ματς στα ίσα σκοράροντας μετά από σχεδόν οκτώ λεπτά για τους Ούγγρους, Ο Γκιουβέτσης έδωσε προβάδισμα στην Εθνική πριν ο Μάνχερτζ διαμορφώσει το 7-7 με το οποίο ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος.

Από εκεί και μετά ο τελικός πήρε άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκοράρισμα. Οι Ούγγροι προηγήθηκαν τρεις φορές με τη γαλανόλευκη να ισοφαρίζει ισάριθμες με τον Γενηδουνιά να κάνει το 10-10.

Στο τελευταίο λεπτό και οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν αλλά δεν το έπραξαν και έτσι όλα κρίθηκαν στα πέναλτι.

Ελλάδα – Ουγγαρία 14-13 πεν. (10-10 κ.δ.)

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-1, 3-2, 3-3

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 4, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 2, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Αλαφραγκής, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Γκίλλας, Τζωρτζάρος

Ουγγαρία: Λεβάι, Ανγκιάλ, Μάνχερτζ 3, Πολ, Βάμος 2, Νάγκι, Ζάλανκι 3, Φέκετε 1, Νέμετ, Βάργκα, Γιάνσικ 1, Μόλναρ, Βόγκελ  ΠηγήSPORT24.GR

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ