Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ελαιουργοί για Λ.Αυγενάκη: «Θα αφήσετε το δικό σας αποτύπωμα στον πρωτογενή τομέα της πατρίδας μας»

Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη, απέστειλαν ο Σύνδεσμος Τυποποιητών Ελαιολάδου Κρήτης και ο Σύνδεσμος Ελαιουργών Νομού Ηρακλειου.

Συγκριμένα αναφέρουν:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ, 

Με μεγάλη μας χαρά μάθαμε για την τοποθέτηση σας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Είμαστε σίγουροι, ότι με την αποτελεσματικότητα που σας διακρίνει, θα αφήσετε το δικό σας αποτύπωμα στον πρωτογενή τομέα της πατρίδας μας, αλλά και στον τομέα του ελαιολάδου και ειδικότερα της ΚΡΗΤΗΣ.

Γνωρίζουμε από την θητεία σας στο Υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού, την ευαισθησία σας για τα ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ και την συμβολή σας στην προβολή και προώθηση τους. 

Όμως υπάρχουν και διαχρονικά προβλήματα στον κλάδο μας, αλλά και της ελαιοκομίας στην χώρα μας. 

Από την πλευρά μας, σας καταθέτουμε την πρόθεση για μια άριστη συνεργασία μαζί σας, και πιστεύουμε ότι με τις δικές σας ενέργειες, θα μπορέσουμε να επιλύσουμε χρόνια προβλήματα , τα οποία δημιουργούν αρνητικές εξελίξεις σε ένα κλάδο που αποτελεί ένα από τους πυλώνες της Ελληνικής οικονομίας και της εξωστρέφειας αυτής.

Κε Υπουργέ, 
Τα θερμά μας συγχαρητήρια , για την ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και είμαστε βέβαιοι ότι με την συμβολή σας, ο πρωτογενής τομέας, αλλά  και το ελαιόλαδο, θα τοποθετηθούν ως προτεραιότητα στην ατζέντα του κυβερνητικού έργου. 

Με εκτίμηση,
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ – Πρόεδρος ΣΥΤΕΚ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ – Πρόεδρος Ελαιουργών Ν. Ηρακλείου 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΛΛΑΔΑ