Connect with us

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δρομολόγηση του ταχύπλοου MegaJet για τον Εύδηλο Ικαρίας

Σύμφωνα με της πληροφορίες ikariaki.gr. Μετά από επικοινωνία με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ικαρίας Παναγιώτη Καραγιαννάκη και μετά το πρόσφατο συμβούλιο της Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών του Υπουργείου Ναυτιλίας στις   Τροποποιητικές Δηλώσεις Τακτικής Δρομολόγησης από 1/11/2023 ενημερωθήκαμε για την πρόθεση δρομολόγησης στην επόμενη περίοδο του Ταχύπλοου της SeaJets του Μάριου Ηλιόπουλου MegaJet στην γραμμή Πειραιάς-Μύκονος-Εύδηλος-Καρλόβασι.

 

 

 

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η SeaJets ”μπαίνει” στα νερά της Ικαρίας σε μια γραμμή που έχει μοναδική παρουσία η Blue Star Ferries και παλιότερα η Hellenic Seaways.

 

Η δρομολόγηση αφορά τις ημερομηνίες μετά το Καλοκαίρι του 2023 (01/11/2023 – 31/10/2024), και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί και τι συχνότητα δρομολογίων θα εξυπηρετούν τελικά την Ικαρία.

Ποιο είναι το Mega Jet

@ferriesingreece.com

Το επιβατηγό της SeaJet με μήκος 77.46 m και πλάτος 26 m χωράει 843 επιβάτες (δεν έχει καμπίνες) και 100 οχήματα και ταξιδεύει με 33 κόμβους

Κατασκευάστηκε το 1995 και πρώτος ιδιοκτήτης ήταν η Cat Link Sg A/S και η Incat Denmark ApS στην Δανία, με διαφορετικά ονόματα, το πλοίο λέγονταν Thundercat 1 πριν μετονομαστεί σε MegaJet το 2008

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ