Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Κυριακή 3 Ιουλίου

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο, Κυριακή 3 Ιουλίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Νομός Ηρακλείου

  • Από τις 5:30:00 πμ έως 7:30:00 πμ. Στο δήμο Χερσονήσου, στις περιοχές του πρώην Δημαρχείου Γουβών του οικισμού Γουρνών, της παραλίας Κουβοχωρίου και στο Κουβοχώρι, των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε, στις εγκαταστάσεις της πρώην Αμερικάνικης Βάσης, του ΔΕΚΚ, του κάμπινγκ και του κολυμβητηρίου Γουβών, των διαμερισμάτων Memories του ξενοδοχείου Ζορμπάς και στην περιοχή μετά τις Γούρνες Πεδ., στο βόρειο παράλληλο της εθνικής, πίσω από το ξενoδοχείο VILLA MARIA, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών, λόγω εργασιών συντήρησης.
  • Από τις 5:30:00 πμ έως 7:30:00 πμ. Στο δήμο Χερσονήσου, στον Καρτερό, στην περιοχή του ΤΑΓΚΑΝ, των αποθηκών αεροπορίας, του χοιροστασίου Τσεσμελή και Τριανταφυλλίδη, του εργοστασίου Φίλικα. Επίσης στην περιοχή του οικισμού δασκάλων, στις επιχειρήσεις Ριτσόπουλου, Ασφαλτικής, ΑΤΛΑΣ, του εργ.Ζαχαριουδάκη. Στην Ανώπολη Πεδιάδος, στην περιοχή του ελαιουργείου Καψετάκη, της επιχειρήσεως Κριαρά, στο Βιοτεχνικό Πάρκο Ανώπολης καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών, λόγω κατασκευών.

Νομός Χανίων

  • Από τις 6:00:00 πμ έως 8:00:00 πμ. Στο δήμο Κισσάμου, στην περιοχή Γραμβούσας (λιμάνι Καβονησίου, Τραχηλας, Καλυβιανή, Βιγλια), λόγω εργασιών συντήρησης.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΡΗΤΗ