Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Δείτε την εντυπωσιακή επίδειξη της Ομάδας ΖΕΥΣ στα Χανιά(pics)

Εντυπωσιακή για μία ακόμη φορά ήταν η αεροπορική επίδειξη με F-16 της Ομάδας ΖΕΥΣ πάνω από την πόλη των Χανίων.

Λίγο πριν τη 1 μ.μ. το Σάββατο, όπως αναφέρει το parakritika.gr, ο ήχος του κινητήρα του F-16 της 115 Πτέρυγας Μάχης “γέμισε” τα αφτιά των Χανιωτών που βρέθηκαν στο Ενετικό Λιμάνι, αλλά και πολλούς άλλους που βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να θαυμάσουν τον σύγχρονο “Ίκαρο” και τους ελιγμούς του, με το αεροσκάφος σε μία περίπτωση να “ξύνει” τις ταράτσες!

Το πέρασμα του F-16 έβγαλε και πολλούς… τουρίστες έξω από τα “νερά” τους, πιστεύοντας ότι συμβαίνει κάτι άλλο και μέχρι να τους εξηγήσουν οι Χανιώτες, οι επισκέπτες ήταν κάπως… αναστατωμένοι.

Με αυτό τον τρόπο, αλλά και μία σειρά εκδηλώσεων, η Πολεμική Αεροπορία τιμά τον προστάτη της, Αρχάγγελο Μιχαήλ, αλλά και τους ηρωικώς πεσόντες ιπτάμενους.

 

 

Μέχρι τις 8/11 θα λειτουργεί στην 115 Π.Μ. στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών, σωστικών και ηλεκτρονικών μέσων αυτών καθώς και οπλικών συστημάτων της Π.Α., με ειδικευμένο προσωπικό να παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα. Η πτέρυγα είναι επισκέψιμη από τις 4-7 Νοεμβρίου από τις 9.00 – 17.00 και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου από τις 14.00 – 17.00.

Στον εκθεσιακό χώρο του Γιαλί Τζαμισί γίνεται Σάββατο και Κυριακή προβολή της ομάδας «ΖΕΥΣ», καθώς και της Πολεμικής Αεροπορίας με σκοπό την επαφή τους με την τοπική κοινωνία και το κοινό.

Τέλος την Τρίτη 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί επίσημη δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού.

ZapraNews.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΡΗΤΗ