Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Κείτονταν μπρούμυτα στην κουζίνα – «Θόλωσα, την αγαπούσα» είπε ο σύζυγός της

Νεότερα στοιχεία για τους λόγους που οδήγησαν στην γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο της Κρήτης, έδωσε ο δράστης στους αστυνομικούς.

Όπως πληροφορήθηκε το zarpanews.gr, νωρίτερα το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου, η 56χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή από τα χέρια του 60χρονου συζύγου της στο χωριό Άνω Μαλάκι. Ο καβγάς του ζευγαριού κατέληξε στο αιματηρό περιστατικό, με τον γιο τους να ενημερώνει τους αστυνομικούς για τον φριχτό θάνατο της μητέρας του, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 60χρονος ήταν ζηλιάρης. Η άτυχη Γεωργία ήθελε να χωρίσουν και τον ενημέρωσε ότι θα ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου. «Θα φύγω από το σπίτι» φέρεται να του είπε και τότε ο 60χρονος την σκότωσε, μαχαιρώνοντας την στον λαιμό.

Όλα συνέβησαν στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι, ενώ ο ιατροδικαστής αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες του φονικού και αν πριν την μαχαιρώσει μέχρι θανάτου, προηγήθηκε πάλη μεταξύ τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς μετά την ομολογία του, ήταν «Το έχω μετανιώσει. Δεν ήθελα να το κάνω».

Και συνέχισε λέγοντας «Θόλωσα, την αγαπούσα και δεν ήθελα να φύγει. Δεν ήθελα να χωρίσουμε».

«Σκότωσα την μάνα σου, έλα σπίτι»

«Ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου» φέρεται να είπε ο 31χρονος γιος τους, ενημερώνοντας τις Αρχές για το άγριο φονικό. Λίγο πριν, ο πατέρας του, τον είχε καλέσει στο τηλέφωνο και του είπε “σκότωσα την μάνα σου, έλα σπίτι”.

Την Αστυνομία ειδοποίησε ο 31χρονος γιος τους, ο οποίος έλειπε από το σπίτι τη στιγμή της δολοφονίας, και όταν επέστρεψε αντίκρυσε το φρικιαστικό θέαμα. Η 56χρονη μητέρα του κείτονταν μπρούμυτα στην κουζίνα, με τραύματα στο λαιμό.

Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του παραδόθηκε και κατά την προανάκριση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής υπέδειξε πού βρίσκεται το όπλο του εγκλήματος.

Το ζευγάρι είχε τρία ενήλικα παιδιά, μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχαν παντρέψει ένα από τα παιδιά τους. Αλλά η ευτυχία δεν κράτησε…

Πρόκειται για την δεύτερη δολοφονία γυναίκας από τα χέρια του συζύγου της στην Κρήτη, μέσα σε 8 μήνες. Τον περασμένο Νοέμβριο η 48χρονη Νεκταρία βρήκε τον θάνατο από τις μαχαιριές του εν διαστάσει συζύγου της έξω από τη δουλειά της, στον Περιστερά Ιεράπετρας (δείτε ΕΔΩ).

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HSC Power Jet - MyFavoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Ηράκλειο – Κυκλάδες με το Power Jet

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

F/B Superstar (Ex.Superferry II) Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERSTAR: Επιστρέφει στην γραμμή των Σποράδων

More in ΚΡΗΤΗ