Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία: Δολοφόνησε την σύζυγό του ενώ είχε αγκαλιά το παιδί

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην Στρατονίκη.

Σύμφωνα με το MEGA ο 8χρονος γιος της 39χρονης ήταν γαντζωμένος πάνω στην μητέρα του όταν την πυροβόλησε ο 36χρονος σύζυγός της.

Η άτυχη γυναίκα ήταν στο παιδικό δωμάτιο όταν ο σύζυγός της την πυροβόλησε αρχικά στην πλάτη και στη συνέχεια όταν εκείνη γύρισε, στον ώμο, τον τράχηλο και τη μασχάλη.

Η 39χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο 36χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του. Ο 8χρονος σε κατάσταση σοκ έμεινε για τουλάχιστον 5 ώρες μόνος του στο σπίτι με τους δύο νεκρούς γονείς του και ανήμπορος να αντιδράσει. Τραυματίστηκε και εκείνος από τα σκάγια και χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 8χρονος νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει στην γιαγιά του και την είχε ενημερώσει ότι οι γονείς του τσακώνονταν άγρια, αλλά κανείς δεν πρόλαβε να πάει εγκαίρως. Στην γιαγιά φιλοξενούνταν από το προηγούμενο βράδυ και η 12χρονη αδελφή του μικρού.

Το περιβάλλον της οικογένειας βρίσκεται σε σοκ, ωστόσο η έγνοια όλων τώρα είναι τα 2 παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά και ο δράστης φέρεται να σκότωσε την σύζυγό του επειδή εκείνη ήθελε να χωρίσουν. Τον είχε προειδοποιήσει ότι θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει από το σπίτι.

Η κατάσταση της υγείας του 8χρονου

Ο γιατρός που παρακολουθεί τον 8χρονο, κ. Τσικόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ1 και είπε ότι «βρέθηκε το παιδάκι να έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στο χέρι με έλλειμμα ιστών στο δεξί αντιβράχιο και σκάγια σε πολλά σημεία, στα ιγμόρια, στην κοιλιά, παντού. Έγινε προσπάθεια αποκατάστασης με τη συνδρομή πολλών ειδικοτήτων. Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των γιατρών, ενώ συμμετείχε και πλαστικός χειρουργός από το «Παπανικολάου».

Σύμφωνα με τον γιατρό «το παιδί είναι στη ΜΕΘ και σε στενή ιατρική παρακολούθηση και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Το παιδί παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγο και θα έχει μεγάλη υποστήριξη. Η βιολογική κατάστασή του είναι καλή, η ψυχολογική δεν ξέρουμε ακόμα».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΛΛΑΔΑ