Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιακουμάκης όπως Μαχλάς: Η απίστευτη ομοιότητα με την γκολάρα του 1993

Η Εθνική μας ομάδα ήταν για ακόμη ένα βράδυ αποτελεσματική, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ επικράτησε με 2-0 του Κοσσόβου στο Πανθεσσαλικό και εξασφαλίσε και μαθηματικά την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League, ανεξάρτητα από το θα γίνει στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, με Βόρεια Ιρλανδία (εντός) και Κύπρο (εκτός).

Το γκολ που «ξεκλείδωσε» την νίκη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε ο Γιώργος Γιακουμάκης στο 71′. Ο Μάνταλος βρήκε με εξαιρετική σέντρα τον φορ της Σέλτικ, ο οποίος με εξίσου πανέμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ένα γκολ που θύμισε σε μεγάλο βαθμό το τέρμα που είχε πετύχει το 1993 ο Νίκος Μαχλάς, όταν μετά από σέντρα του Νίκου Νιόπλια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ρωσίας και την Εθνική μας στα τελικά ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Κάπως έτσι ο Γιακουμάκης είπε μιμηθεί τον Νίκο Μαχλά, φρεσκάροντας στης μνήνες των Ελλήνων φιλάθλων ένα από τα πιο ιστορικά τέρματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δείτε το γκολ του Γιακουμάκη: 

Και το γκολ του Νίκου Μαχλά στο 0:12: 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ