Connect with us

MEDIA

Βασίλης Οικονόμου: Το Tik Tok στον ρυθμό του! «Μαγεύει» με τις επιτυχίες «Κατάλαβέ Το» και «Πάλι»

Ο Βασίλης Οικονόμου, ένας από τους πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά του βήματα και ξεσηκώνει τους χρήστες των social media με τις επιτυχίες του.

Τα τραγούδια του «Κατάλαβέ Το» και «Πάλι», που κυκλοφορούν από την Panik Platinum, έχουν ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και ειδικά στους χρήστες του Tik Tok, αφού τα έχουν κάνει viral, δημιουργώντας χιλιάδες βίντεο γι’ αυτές τις δυο επιτυχίες.

Το «Κατάλαβέ Το» είναι ένα ρυθμικό ερωτικό τραγούδι, σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, το οποίο στο Tik Tok έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.000 videos, το hashtag έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια views, ενώ το τραγούδι έχει περισσότερα από 21 εκατομμύρια views στην συγκεκριμένη πλατφόρμα. Μάλιστα, video με το «Κατάλαβέ Το» έχουν κάνει κι αρκετοί άνθρωποι από τον χώρο της showbiz.

Το «Πάλι» είναι ένα λαϊκό και ρυθμικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου, που έχει κατακτήσει τις καρδιές των χρηστών του Tik Tok, με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να έχουν δημιουργηθεί πάνω από 1.500 videos, ενώ συνολικά έχει περισσότερα από 14 εκατομμύρια views.

Αυτή την περίοδο, ο Βασίλης Οικονόμου βρίσκεται σε συζητήσεις για τις χειμερινές εμφανίσεις του, ενώ παράλληλα ηχογραφεί το νέο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα προκαλέσει αίσθηση.

Δείτε τα music videos των τραγουδιών:

«Κατάλαβέ Το»

«Πάλι»

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in MEDIA